Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Λουίζα Βούρου: Μπήκε στο νοσοκομείο!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram

H Μαρία Λουίζα Βούρου βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής το λόγο της εισαγωγής της.

Η παρουσιάστρια και pilates instructor δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της, όπου τη βλέπουμε μέσα στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου έχοντας μια πεταλούδα στο χέρι της.

«Mood of the day. Υγεία και όχι άγχος. Από αύριο ριζικές αλλαγές», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Μαρία Λουίζα Βούρου χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το λόγο που βρέθηκε χθες Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου επανήλθε με μία σειρά από stories σήμερα 24 Οκτωβρίου αποκαλύπτοντας πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο για γυναικολογικό πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά, σημειώνοντας ότι το άγχος και η πίεση που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια με τη δουλειά και τα προσωπικά της προβλήματα επηρέασαν την υγεία της.

«Είμαι σπίτι, είμαι καλά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε. Μου έστειλαν άνθρωποι που δεν το περίμενα, βέβαια από αυτούς που περίμενα δεν έστειλαν αλλά δεν κρατώ κακία. Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα που προέκυψε πολύ ξαφνικά και έπρεπε να κάνω ένα χειρουργείο. Το άγχος και το στρες και η στεναχώρια κάπου ξεσπάνε. Από χτες είπα ότι αλλάζω γραμμή και ρίχνω τόνους, χαλαρώνω γιατί δεν οδηγεί πουθενά όλη αυτή η πίεση», είπε στο βίντεό της στο Instagram.

 

 

Μαρία Λουίζα Βούρου

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!