Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Άγουρος” θαυμαστής την παίρνει από πίσω

«Έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι μου, είναι πολύ άβολο» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στο kick off party του φετινού MadWalk και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός μοιράστηκε μάλιστα μία εμπειρία της με εμμονικό θαυμαστή.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε  πως δεν διστάζει να έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι της, γεγονός που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Τόνισε ωστόσο ότι δεν θέλει να ακολουθήσει προς το παρόν τη δικαστική οδό γιατί «βρίσκεται σε τρυφερή ηλικία».

Πιο αναλυτικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε… «Είχα, ακόμα έχω, εμμονικό θαυμαστή που ξεπερνάει τα όρια. Είναι άβολο, πολύ. Προς το παρόν το διαχειρίζομαι με ευγένεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε… «Έρχεται ακόμα και έξω από το σπίτι μου αλλά δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά γιατί είναι αρκετά τρυφερή η ηλικία. Με ζορίζει η αλήθεια είναι επικοινωνιακά, δεν μου αρέσει, αλλά, επειδή δεν γνωρίζω τι έχει ο καθένας στην ψυχή του, το χειρίζομαι με πολύ ευγένεια».

Κλείνοντας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε… «Νομίζω ότι θα είναι αργά, άμα ξεπεραστούν τα όρια, οπότε ελπίζω να μην με ξεπεραστούν τα όρια».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!