Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Πατούλης: “Κλείδωσε” η ημερομηνία του γάμου του με τη Νάνσυ Κοίλου

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοίλου

Ο Γιώργος Πατούλης και η αγαπημένη του, Νάνσυ Κοίλου, λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, το ζευγάρι θα παντρευτεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Τόσο ο γάμος όσο και το πάρτι-γλέντι θα γίνει σε κτήμα της Ανατολικής Αττικής, όπου θα δώσουν το «παρών» πολύ λίγοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Πάντα σύμφωνα με την εκπομπή, οι προσκλήσεις του γάμου δεν έχουν σταλεί ακόμα, καθώς ο Γιώργος Πατούλης και η σύντροφός του θέλουν να κρατήσουν σε χαμηλούς τόνους το γάμο και να μην διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε μία φήμη πως η μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έχει κάνει unfollow τον γιο του πρώην περιφερειάρχη, με αποτέλεσμα να εγείρονται ερωτήματα σχετικά με την σχέση τους καθώς και με το εάν θα παραβρεθεί στο γάμο ο Αλέξανδρος.

Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία αρνήθηκε να σχολιάσει προσθέτοντας πως την έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό και παράλληλα πρόσθεσε: «Το παιδί μου, ο γιος μου κι εγώ προχωράμε τη ζωή μας, κάνουμε δημιουργικά πράγματα και δεν θέλω να μπω σε άλλου είδους ανακύκλωση».

Να σημειωθεί πάντως, πως όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας (το είχε αποκαλύψει η εφημερίδα ONtime), ο 19χρονος Αλέξανδρος μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno, είχε εκφράσει τη χαρά του και την ανυπομονησία του να υποδεχθεί το αδερφάκι του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως είχε συζητήσει το θέμα από νωρίς τόσο με τον πατέρα του όσο και με τη σύντροφό του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!