Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Η… αυτοκρατορία και οι κατοικίες που ζαλίζουν. Η απίστευτη ακίνητη περιουσία της οικογένειας αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών!

Από το διαμέρισμα του Μαϊάμι «7 αστέρων» μέχρι τα τραπεζικά θησαυροφυλάκια υψηλής τεχνολογίας και την εσθονική σάουνα. Ο χλιδάτος κόσμος του Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών φέρνει την υπογραφή του.

Ο χλιδάτος κόσμος του Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Από το ολοκαίνουργιο μέγα αρχοντικό τους στο Μαϊάμι μέχρι ένα πολυτελές αρχοντικό του Λονδίνου, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ έχουν δημιουργήσει μια αυτοκρατορία ιδιοκτησίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με πολυτελείς κατοικίες σε όλο τον κόσμο.

Αυτή την εβδομάδα, η “The Sun” αποκάλυψε ότι το ζευγάρι πλήρωσε για το διαμέρισμα στο Μαϊάμι των 55 εκατομμυρίων λιρών εντελώς σε μετρητά. Παράλληλα μια παραθαλάσσια βίλα που αγοράστηκε στις αρχές αυτού του μήνα είναι μόνο ένα από τα πολλά ακίνητα που ανήκουν στο ζευγάρι σε όλο τον κόσμο, αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών συνολικά.

Η… αυτοκρατορία και οι κατοικίες που ζαλίζουν

Και μάλιστα, η τελευταία τους αγορά – την οποία ένας από τους γνώστες περιγράφει ως την «ονειρική ιδιοκτησία» τους – δεν είναι καν το μοναδικό τους σπίτι στο Μαϊάμι . Η νέα βάση βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το ρετιρέ ξενοδοχειακού στιλ επτά αστέρων 10.000 τετραγωνικών ποδιών των Μπέκαμ, αξίας 18 εκατομμυρίων λιρών (φωτό κάτω).

 Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

 Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ, ήθελε να βολευτεί στην πόλη της Φλόριντα, δεδομένης της επιτυχίας της ποδοσφαιρικής του ομάδας MLS, Inter Miami CF, την οποία ανέλαβε το 2018. Η ομάδα αξίζει τώρα 803 εκατομμύρια £ και – με τη βοήθεια των πρώην αστέρων της Μπάρτσα, Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Τζόρντι Άλμπα – πρόκειται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA το επόμενο καλοκαίρι.

Και βέβαια ο πρώην ποδοσφαιριστής και η ποπ σταρ έχει μια σειρά από άλλες πολυτελείς επαύλεις, βίλες και διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο – και αν η γη γίνει ποτέ βαρετή, υπάρχει πάντα το γιοτ. Ελάτε μαζί μας καθώς κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα και ρίξτε μια ματιά στον χλιδάτο κόσμο των Μπέκαμ αξίας 140.000.000 λιρών.

 Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Αγροικία Cotswolds – 6,15 εκατομμύρια £

Επιθυμώντας ένα ολοκαίνουργιο καταφύγιο στην εξοχή, οι Μπέκαμ  ξόδεψαν 6,15 εκατομμύρια λίρες για μια ρουστίκ αγροικία. Φωλιασμένο βαθιά στο Cotswolds, το ζευγάρι έβαλε τις δικές του πινελιές και μετέτρεψε τους  χώρους σε έναν «παραμυθένιο κήπο», με τη δική του λίμνη. Με γιγάντιους πολυελαίους και ένα τζάκι που… βρυχάται, καθώς και πέργκολα και περιβόλι, είναι το εξοχικό αρχοντικό – και είναι επίσης το μέρος όπου η οικογένεια επέλεξε να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.  Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης  μια πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, μια παραδοσιακή εσθονική σάουνα και γήπεδα τένις. Οπότε μάλλον καλοπέρασαν εκεί στην απομόνωση. Το πολυτελές εσωτερικό το απολαύσαμε στο ντοκιμαντέρ του Netflix των Μπέκαμ. Να σημειώσουμε ότι  εκεί γίνονται τα διάσημα πάρτι του ζευγαριού.

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Αρχοντικό στο Λονδίνο – 31 εκατομμύρια £

Όταν οι Μπέκαμ θέλουν να ανταλλάξουν την ήσυχη εξοχική ζωή με την πόλη, τότε πιθανότατα θα τους βρεις να ζουν στην όμορφη έπαυλη τους με επτά κρεβάτια, στην αποκλειστική γειτονιά Holland Park του Λονδίνου. Αγορασμένο το 2013 για 31,5 εκατομμύρια λίρες το ζευγάρι ξόδεψε περίπου 8 εκατομμύρια λίρες για την ανακαίνισή του. Γαλήνιο – με έναν ανακτορικό μαρμάρινο διάδρομο, μια μεγάλη σκάλα αλλά και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου ο Μπέκαμ λατρεύει να επιδεικνύει τις μαγειρικές του ικανότητες. Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Χάρη σε δύο καμαρίνια και μια πασαρέλα σε στυλ πασαρέλας, το αρχοντικό του Δυτικού Λονδίνου είναι η τέλεια παιδική χαρά για την Βικτόρια απ’οπου  διευθύνει την αυτοκρατορία της μόδας. Το τετραώροφο κατάλυμα διαθέτει επίσης γυμναστήριο, σπα, κελάρι κρασιού και σαλόνι νυχιών, ενώ τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού έχουν όλα το δικό τους υπνοδωμάτιο και ένα μικρό καθιστικό – το καθένα.

 

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Διαμέρισμα στο Ντουμπάι – 4 εκατομμύρια £

Παιδική χαρά για τους μεγάλους πλούσιους και διάσημους, δεν θα μας εκπλήξει το γεγονός ότι οι Μπέκαμ έχουν μια θέση στην έρημο όαση του Ντουμπάι – και ναι, το διαμέρισμά τους βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Ο Ντέιβιντ ξόδεψε περίπου 4 εκατομμύρια λίρες για το ακίνητο το 2009 και σύμφωνα με αναφορές εξακολουθεί να το κατέχει.  Από τον πύργο ύψους 828 μέτρων απολαμβάνουν την πολυτελή θέα στον Περσικό Κόλπο. Το ρετιρέ είναι πλαισιωμένο από γιγάντιους τοίχους από κυρτό γυαλί και βελούδινα σαλόνια, ενώ οι κάτοικοι έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα τετραώροφο κέντρο ευεξίας, σε μια βιβλιοθήκη και σ’ενα κατάστημα πούρων. Όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού στον πολυτελή ανελκυστήρα.

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

Βίλα στο Ντουμπάι – 8 εκατομμύρια £

Οι Μπέκαμ αγόρασαν επίσης μια ανακτορική βίλα ιταλικού στιλ στην πόλη το 2002, προτού τη παραχωρήσουν στους γονείς της Βικτώριας, Τόνι και Τζάκι, το 2008. Βρίσκεται στο διάσημο Palm Jumeirah – ένα σύνολο από τεχνητά νησιά χτισμένα σε σχήμα φοίνικα – κόστισε στον Becks μόλις 1,3 εκατομμύρια λίρες όταν το αγόρασε, αν και μέχρι το 2008 η αξία του είχε αυξηθεί στα 8 εκατομμύρια λίρες. Διαθέτοντας μια τεράστια πισίνα με θέα στους φοίνικες και τις καμάρες ρωμαϊκού στιλ, η οικογένεια εξακολουθεί να απολαμβάνει πολλές διακοπές στο κατάλυμα και σίγουρα αξιοποιεί στο έπακρο τις πολυτελείς ανέσεις του – αν και όπως και το άλλο ακίνητό τους στο Ντουμπάι, σπάνια το επιδεικνύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, το 2020, η Victoria πρόσφερε μια γεύση από τη βίλα με μια αναδρομική ανάρτηση στο Instagram για την Ημέρα του Πατέρα που έδειχνε όλη την οικογένεια να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα – με έναν φουσκωτό μονόκερο να πλέει δίπλα τους.

 

Ο χλιδάτος κόσμος των Μπέκαμ αξίας 140 εκατομμυρίων λιρών

To γιοτ Seven – 16 εκατομμύρια £

Όλοι το σκεφτόμαστε. Ποιο είναι το νόημα να έχετε σπίτια σε παραθαλάσσιες πόλεις όπως το Μαϊάμι και το Ντουμπάι χωρίς γιοτ για να παρκάρετε απ’ έξω; Λοιπόν, ο Μπέκαμ σκέφτηκε το ίδιο – γι’ αυτό και ξόδεψε 5 εκατομμύρια λίρες για το δικό του σούπερ γιοτ 29 μέτρων περίπου το 2021, ονομάζοντάς το “Seven” ως φόρο τιμής στη φανέλα που φορούσε σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια λέγεται ότι αποφάσισαν  την αγορά αφού πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο σκάφος του Έλτον Τζον και του Ντέιβιντ Φέρνις το 2019, όπου η οικογένεια απόλαυσε ένα ταξίδι με τον θρύλο της μουσικής (και νονό του Μπρούκλιν και του Ρομέο) σε ακτές της Ιταλίας. Αλλά φέτος οι Μπέκαμ το αντάλλαξαν με ένα ακόμη μεγαλύτερο σκάφος – αξίας 16 εκατομμυρίων. Το νέο γιοτ, που ονομάζεται επίσης Seven, διαθέτει γκαράζ μήκους 20 μέτρων, τζετ σκι και πλατφόρμα κολύμβησης – και αυτό είναι μόνο το κάτω κατάστρωμα. Στο επάνω κατάστρωμα υπάρχει ένα τζακούζι και ένα τεράστιο play room.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!