Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάιλι Τζένερ: Στο κρεβάτι μόνο με τις γόβες της!

Η διάσημη επιχειρηματίας της οικογένειας Καρντάσιαν στα backstage φωτογράφισης

Η διάσημη επιχειρηματίας φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της νέας της φωτογράφισης. Η Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιαν τα πέταξε όλα και πόζαρε γυμνή για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Elle.

Συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ γυμνή φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι φορώντας μονάχα ένα ζευγάρι φούξια γόβες και κρύβοντας το σώμα της κάτω από το πάπλωμα. Σε άλλα στιγμιότυπα, η Κάιλι Τζένερ εμφανίζεται να φορά ένα ζευγάρι μαύρα εσώρουχα.

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης αλλά και βίντεο. Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Η καλύτερη μέρα».

 

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κάιλι Τζένερ έγινε η πρώτη από την οικογένειά της που καταφέρνει να μπει στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue του Σεπτεμβρίου, ξεπερνώντας τις αρκετά πιο διάσημες αδερφές της – ναι, ούτε η Κιμ Καρντάσιαν δεν τα έχει καταφέρει. Και πλέον μοιάζει έτοιμη να δοκιμάσει την τύχη της στον κόσμο του modeling. Μάλιστα, όπως δήλωσε στο περιοδικό, «επιτέλους νιώθω να πατάω στα πόδια μου στον χώρο της μόδας», εξηγώντας ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της τρίτης δεκαετίας της έχοντας τον ρόλο της μαμάς.

 

Κάιλι & Κένταλ αποκαλύπτονται…

Στο μεταξύ, τόσο η Κάιλι όσο και η αδερφή της Κένταλ Τζένερ δεν διστάζουν να κάνουν αποκαλύψεις στα social media! Έτσι, συχνά φωτογραφίζονται με sexy ρούχα ή μόνο με τα εσώρουχά τους. Αυτή τη φορά οι δύο αδερφές έκαναν κι εκείνες ένα από τα trends του TikTok.

Η Κάιλι και η Κένταλ Τζένερ συναντήθηκαν και τράβηξαν μαζί ένα βίντεο για το Instagram.
Συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ ανάρτησε ένα βίντεο, όπου φαίνονται οι δυο τους να ποζάρουν σε έξοδό τους, με ιδιαίτερα αποκαλυπτικά ντεκολτέ.

 

Σε αυτό ακούγεται κάποια να λέει «δεν ήμουν στενοχωρημένη, απλώς χρειαζόμουν λίγο από αυτό», με τις δύο αδερφές να δείχνουν ένα ποτό και στη συνέχεια, να αγκαλιάζονται, δείχνοντας πως όταν είναι λυπημένες, χρειάζονται η μία την παρέα της άλλης. «Λίγο από αυτό» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κάιλι Τζένερ, ενώ έκανε tag την αδερφή της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!