Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ναταλία Δραγούμη μόνο με τις μπότες της

Tο πιο σέξι εξώφυλλο της καριέρας της δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram

Η Ναταλία Δραγούμη  δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλα που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της.

Η Ναταλία Δραγούμη διατηρεί πολύ ενεργό τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της βήματα.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της ένα από τα πιο σέξι εξώφυλλα της καριέρας της, για το περιοδικό «Max», το οποίο χρονολογείται το 2004, όπου βλέπουμε  την ηθοποιό να ποζάρει ολόγυμνη σε μια ιδιαίτερη καρέκλα, φορώντας μόνο τις μπότες της που φτάνουν πάνω από το γόνατο.

Όπως αναφέρει η ίδια η Ναταλία Δραγούμη, το εξώφυλλο για το περιοδικό «Max» επιμελήθηκε ο διάσημος Έλληνας φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος.

Η Ναταλία Δραγούμη διατηρεί μια από τις πιο αξιοζήλευτες σιλουέτες στην ελληνική showbiz. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τα «μυστικά» tips της καθημερινότητας που την κρατούν σε φόρμα.

«Ύπνος. Οπωσδήποτε σωματική άσκηση. Έκκριση ενδορφινών, οι οποίες εκκρίνονται σίγουρα με την άσκηση, αλλά και κάνοντας κάτι ωραίο για τον εαυτό μας π.χ. έναν καφέ με τις φίλες μας ή η αγορά ενός ρούχου, παρ’ όλη την κρίση, ή μία έξοδος, μια ωραία παράσταση, μια εκδρομή. Τέτοια απλά και καθημερινά πράγματα», είχε δηλώσει η Ναταλία Δραγούμη.

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε ότι η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram με το εξώφυλλο του περιοδικού συγκέντρωσε εκατοντάδες likes από τους φίλους που ακολουθούν της ηθοποιό.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!