Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στο νοσοκομείο η Νάντια Φοντάνα

Στο πλευρό της ο πρώην σύζυγος της Φώτης Μεταξόπουλος

Στο νοσοκομείο η Νάντια Φοντάνα, τις τελευταίες μέρες. Η Νάντια Φοντάνα βρίσκεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες ώρες, αφού υπέστη κάταγμα σπονδύλων.  Ο πρώην σύζυγός της, Φώτης Μεταξόπουλος ήταν εκείνος που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η Νάντια Φοντάνα μίλησε για την κατάσταση της και χαρακτήρισε το Φώτη Μεταξόπουλο φύλακα- άγγελο της. «Η ζωή αυτή είναι. Μπορεί σε μία στιγμή να βρεθείς από ζωντανός νεκρός. Ευτυχώς, στη ζωή μου υπήρξα γεμάτη από εμπειρίες. Δεν μου λείπει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Νάντια Φιντάνα με ο Φώτης Μεταξόπουλος υπήρξαν παντρεμένοι για 15 χρόνια, αλλά και χορευτικό ντουέτο.

Η θρυλική χορεύτρια Νάντια Φοντάνα (Κορνηλία Μακρίδου) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 04 Δεκεμβρίου του 1944. Ο πατέρας της κατάγεται από το Κάιρο της Αιγύπτου και η μητέρα της από την Κωνσταντινούπολη. Σε νηπιακή ηλικία άρχισε σπουδές στον χορό. Στα δεκατέσσερα, ο Γιάννης Φλερύ και η Λίντα Άλμα ανακάλυψαν το ταλέντο της και της πρότειναν την πρώτη της δουλειά, στο “Μετροπόλιταν”.

Η Νάντια Φοντάνα συνεργάστηκε με εξαίρετους χορογράφους, όπως ο Μανώλης Καστρινός και ο Τάκης Βαρλάμος. Το 1965 συναντήθηκε on stage με τον Φώτη Μεταξόπουλο, στο κέντρο “Παλιά Αθήνα” όπου εμφανίζονταν -μεταξύ άλλων- οι Γιώργος Μουζάκης και Γιάννης Βογιατζής.

Λέγεται ότι υπήρξε η 14η στη σειρά παρτενέρ που δοκίμασε ο Μεταξόπουλος μέχρι να κατασταλάξει σε εκείνην, να τη “βαφτίσει” Φοντάνα και το 1970 να την παντρευτεί.

Ένας ακόμη σημαντικός άνδρας της ζωής της ήταν ο πρώην βουλευτής Γιώργος Λιάν=νης, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε “ψυχούλα”.

Στο σινεμά και τα νυχτερινά κέντρα συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Μαρινέλλα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Γιώργος Καραμπεσίνης, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Σωτήρης Μουστάκας.

Πρόσφατα ο Φώτης αναφέρθηκε στην χορεύτρια. «”Τη Νάντια Φοντάνα την είχα στο μπαλέτο. Νάντια Μακρίδου την έλεγαν. Εγώ τη ”βάφτισα” καλλιτεχνικά και την έκανα Φοντάνα. Και με αυτήν έκανα καριέρα. Επίσης, ήταν και η γυναίκα μου. Παντρευτήκαμε και ήμασταν δεκαπέντε χρόνια μαζί! Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμη η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα! Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει.” Είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος και πρόσθεσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!