Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Βίκυ Καγιά “αδειάζει” τον Γιώργο Καράβα: “Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει”

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τετάρτης 23/10 που βρέθηκε στο kick off party του φετινού MadWalk στο κέντρο της Αθήνας. 

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για πλαστικές επεμβάσεις, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για τη σχέση τους σήμερα. 

“Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει”

«Δεν μου αρέσουν οι πλαστικές επεμβάσεις, μου αρέσει που μεγαλώνω, οι ρυτίδες μου στα μάτια και στο μέτωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι διαφωνώ με τις γυναίκες που δεν θέλουν να δουν τον χρόνο που περνάει πάνω τους. Αυτό που διαφωνώ είναι που τα κάνω όλα ίδια μεταξύ τους. Να έχει η καθεμία της δική της προσωπικότητα. Έκανα μια φορά μπότοξ γιατί με έπρηξαν αλλά δεν μου άρεσε», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχω προστατέψει άτομα που έχω συνεργαστεί και δεν το μετανιώνω. Στέκομαι πάντα πίσω από τις επιλογές μου». 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα για τη σχέση τους σήμερα, η Βίκυ Καγιά σημείωσε: «Δεν θυμάμαι να είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο, θυμάμαι ένα απλό και τυπικό μήνυμα, το οποίο εκτιμώ εξίσου. Εγώ θα πω ότι δεν χρειάζεται πάντα να λες τη δική σου πλευρά μιας ιστορίας, ο χρόνος το κάνει για εσένα.  Εγώ θεωρώ ότι ήμουν εκεί και επαγγελματικά και συναισθηματικά από εκεί και πέρα ο καθένας αξιολογεί και επεξεργάζεται τις σχέσεις του τελείως αλλιώς».

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!