Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο χειρουργείο ο πατέρας του

Έκανε επέμβαση στην κάτω γνάθο μετά το τροχαίο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθεί να είναι ψύχραιμος μετά το τροχαίο ατύχημα όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο πατέρας του. Ο 76χρονος Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην κάτω γνάθο μετά το τροχαίο και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο χειρουργείο ο πατέρας του  

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα  μια μηχανή με δυο επιβαίνοντες παρέσυρε τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη Παπακαλιάτη, ο οποίος έκανε πεζός βόλτα κοντά στο σπίτι του στα Χανιά. Ο 76χρονος τραυμάτιστηκε σοβαρά στην κνήμη και στη γνάθο και έχει ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό. Ο γνωστός επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Η ανακοίνωση από το νοσοκομείο ανέφερε: «Η κατάσταση του κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός, δεν είναι διασωληνωμένος. Έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στον δεξιό μηριαίο, ήταν ένα ανοιχτό κάταγμα που έγινε οστεοσύνθεση. Και κατάγματα στη δεξιά κνήμη, όπου έγινε εξωτερική οστεοσύνθεση. Φέρει κατάγματα στην άνω και κάτω γνάθο, στα ζυγωματικά. Ένα κάταγμα στην εγκάρσια απόφυση του 7ου αυχενικού σπονδύλου. Αναπνευστικά είναι σταθερός».

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το απόγευμα της Δευτέρας μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα, παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη, ο οποίος έκανε την απογευματινή του βόλτα στην περιοχή κοντά στο σπίτι του. Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα, το ένα τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στη μηχανή επέβαιναν ένας πατέρας και ο 17χρονος γιος του, με τον δεύτερο να τραυματίζεται ελαφριά. Μάλιστα, από τον θόρυβο του ατυχήματος, αρκετοί περίοικοι βγήκαν στον δρόμο να δουν τι έχει συμβεί.

Μετά από την επέμβαση ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης επέστρεψε στη ΜΕΘ όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή.

Πλέον το βάρος πέφτει στον προγραμματισμό των επόμενων χειρουργείων που πρέπει να γίνουν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης αιμοδυναμικά σταθερός, η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής έως ότου μπορούν να πουν με σιγουριά ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έπονται και τα επόμενα χειρουργεία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!