Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Οι διάσημες σχέσεις του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο τραγουδιστής έχει υπάρξει ζευγάρι με πανέμορφες και δημοφιλείς γυναίκες.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz, με τον Έλληνα τραγουδιστή να έχει υπάρξει ζευγάρι με πανέμορφες και δημοφιλείς  γυναίκες. Οι διάσημες σχέσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, είναι αρκετές. Η πιο γνωστή σχέση του ήταν αυτή με την Ευαγγελία Αραβανή που φέρεται να έληξε το 2019. Η πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Ακολούθησε ένας μεγάλος έρωτας με την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα. Ήταν ζευγάρι το 2014 και η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο. Φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Τέλη του 2022 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με το μοντέλο που πρωταγωνιστούσε στο κλιπ του τραγουδιού «Πρέπει δεν πρέπει». Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ασημένια Καμτσή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Η εντυπωσιακή καστανόξανθη έχει πράσινα μάτια, ύψος 1.75 ενώ συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε από τα γυρίσματα του video clip στο Παρίσι ωστόσο ποτέ κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε αυτή τη σχέση. Όσο αθόρυβη ήταν αυτή η σχέση που φημολογείται πως κράτησε ένα χρόνο άλλο τόσο αθόρυβος ήταν και ο χωρισμός τους.

Γιούσεφ: Είχε σχέση με τον Οικονομόπουλο και φλερτ με το Βέρτη

Η Αναστασία Γιούσεφ έδωσε συνέντευξη στο podcast «Basement 4 Streaming», στο youtube και έκανε αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή.

Η Αναστασία Γιούσεφ αναφέρθηκε στην περίοδο που υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και για πρώτη φορά, εξήγησε τον λόγο που χώρισε με τον τραγουδιστή, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είχε και ένα φλερτ με τον Νίκο Βέρτη.

«Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο και αυτό χρόνια πριν. Τότε έβγαινε ο Νίκος, εγώ χόρευα στα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και κάπως έτσι γνωριστήκαμε. Ήρθε μία, ήρθε δύο… Όπου πήγαινα, ερχόταν. Μου είπαν ότι του αρέσω και να πάω να κάτσω μαζί του, να μιλήσουμε… Τότε ήμουν στην κοσμάρα μου, ερωτευμένη με τη δουλειά μου, ήθελα να χορεύω κάθε βράδυ. Έκατσα μαζί του, μου άρεσε η παρέα του, η εμφάνισή του…», είπε αρχικά η Αναστασία Γιούσεφ.

«Το λόγο που χωρίσαμε δεν τον έχω πει πουθενά. Ένα βράδυ εγώ χόρευα στο Villa Mercedes και μου είπε ότι θα κάτσει μέσα να κοιμηθεί. Τελειώνω τη δουλειά μου και πάω απέναντι να φάω μια σαλάτα. Και όπως τρώω τη σαλάτα, βλέπω στην τηλεόραση “Ο Νίκος Οικονομόπουλος τράκαρε στην παραλιακή, ήταν παρέα με ένα μοντέλο” και λέω… “σε έσφαξα!”» αποκαλύπτει η χορεύτρια, Αναστασία Γιούσεφ.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!