Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η κόρη του σε έξοδο με τη μητέρα της

Η κόρη του τραγουδοποιού Κωνσταντίνα κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έχει μία κόρη, την Κωνσταντίνα, η οποία σε μία από τις σπάνιες εξόδους της βρέθηκε στο VOX και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με τη μητέρα της, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

Η Κωνσταντίνα Πλιάτσικα με τη μητέρα της, Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

 

Ο γνωστός τραγουδοποιός και μέλος των Πυξ Λαξ δεν απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα κοινά. Αντίθετα, προτιμά να διαφημίζει την τέχνη του και όχι τα προσωπικά του.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας υπήρξε επί χρόνια παντρεμένος με την ηθοποιό και παρουσιάστρια, Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Από το γάμο τους απέκτησαν την Κωνσταντίνα και χώρισαν το 2014.

Ωστόσο, πατέρας και κόρη έχουν μοναδικές σχέσεις και κάνουν κοινές εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη τον περίπατό τους στο κέντρο της Αθήνας με casual look. Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα της, Νάντια, στο VOX.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μητέρα και κόρη ποζάρουν με ασορτί looks. H Κωνσταντίνα επέλεξε ένα total black look. Αυτό αποτελείται από μαύρο t-shirt και δερμάτινη φούστα με κρόσσια και το ολοκλήρωσε με μπότες του οίκο Balenciaga. Από την άλλη, η μητέρα της, επέλεξε μαύρο παντελόνι, με μαύρο lingerie και μαύρο blazer.

Η Κωνσταντίνα στην πασαρέλα.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η μοναχοκόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα ακολουθεί καριέρα στο μόντελινγκ. Μάλιστα, έχει περπατήσει σε catwalks. Επίσης, έχει κάνει και εξώφυλλα, ενώ έχει παίξει και στο video clip του πατέρα της με τίτλο «Αφιερωμένο».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!