Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σακίρα: “Καυτή” φωτογράφιση με αφορμή το νέο της άλμπουμ

H αισθησιακή μεταμόρφωση της λατίνας σταρ Σακίρα

Παρά τα 47 της χρόνια η Σακίρα αψηφά την ηλικία και σε μία εντυπωσιακή φωτογράφιση αποδεικνύει ότι δεν βρίσκεται τυχαία στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ της ποπ σταρ επιδεικνύει τους διάσημους γοφούς της με εσώρουχα σε στυλ δουλείας, καθώς τη σηκώνουν στα χέρια δύο άνδρες.

Η φωτογράφιση έγινε για λογαριασμό του περιοδικού GQ Spain, το οποίο φιλοξενεί και συνέντευξή της, όπου μιλάει για το νέο της άλμπουμ, Las Mujeres Ya No Lloran [Women no Longer Cry], το οποίο καταγράφει τον χωρισμό της από τον διάσημο ποδοσφαιριστή Πικέ.

«Για πολλούς μήνες μετά τον χωρισμό μου ήμουν σιωπηλή, προσπαθώντας να ξεκινήσω το πένθος μου, αλλά δεν μπορούσα πραγματικά να αρχίσω να θρηνώ μέχρι που άρχισα να γράφω μουσική. Ήταν ο τρόπος μου να θεραπευτώ. Και συνεχίζει να είναι. Η θλίψη είναι μια διαδικασία που δεν είναι γραμμική. Είναι γεμάτη κορυφές και κοιλάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της.

Το πρώην ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, πήρε χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι του 2022 εν μέσω ισχυρισμών ότι ο Πικέ την απάτησε με την νυν σύντροφό του Κιάρα Κία, 25 ετών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!