Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκαριστικό βίντεο: Ο Diddy προσκαλεί 13χρονη ηθοποιό σε after party

Ο Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του για βιασμούς σε after party

Ένα βίντεο που ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που ο Diddy γελάει σαρδόνια καθώς προσκαλεί μια 13χρονη ηθοποιό σε ένα after party το 2003.

Ο Sean «Diddy» Combs εμφανίζεται να προσκαλεί την ηθοποιό του The Ring, Daveigh Chase σε ένα πάρτι για μια εκδήλωση του MTV, αφού της έδωσε ένα βραβείο στη σκηνή.

Σοκαριστικό βίντεο: Ο Diddy προσκαλεί 13χρονη ηθοποιό σε after party

«Θα έρθεις στο after party απόψε;» φαίνεται να λέει στο βίντεο. Ο Diddy ήταν στα VMA για να παρουσιάσει την κατηγορία «Καλύτερος κακός» μαζί με τον Άστον Κούτσερ, την οποία κέρδισε η Chase. Στη συνέχεια, γελάει ανατριχιαστικά καθώς η Chase δέχεται να έρθει.

Το βίντεο επανεμφανίστηκε εν μέσω συγκλονιστικών καταγγελιών από ένα άτομο που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Diddy και μια άλλη ανώνυμη διασημότητα σε ένα after party του VMA τρία χρόνια πριν, το 2000, όταν ήταν 13 ετών.

Η Chase δεν έχει σχολιάσει το βίντεο που επανεμφανίστηκε και δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι κάτι παράξενο συνέβη στο after party του 2003.

Ο Diddy ενθάρρυνε την Chase στη σκηνή καθώς μίλησε για τη νίκη της στην κατηγορία «Καλύτερος κακός» για το θρίλερ The Ring για τον ρόλο της «Σαμάρα».

Αργότερα φωτογραφήθηκε με τον Diddy και τον Κούτσερ στο VH1 Big after party.

Το βίντεο επανεμφανίστηκε την στιγμή που μια γυναίκα που δεν κατονομάζεται κατήγγειλε ότι βιάστηκε στο σπίτι του ράπερ το 2000.

Ο Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης τους για κατηγορίες περί sex trafficking. Κατηγορείται ακόμη για ναρκωτικά και βιασμούς θυμάτων ηλικίας από 9 ετών.

Οι δικηγόροι του είπαν στην Daily Mail ότι «ποτέ δεν επιτέθηκε σεξουαλικά σε κανέναν» και ότι ο πρόσφατος «βρασμός καταθέσεων» δεν ήταν παρά «ξεκάθαρες προσπάθειες να κερδίσει τη δημοσιότητα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!