Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η κρούση του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής τη θέλει καλεσμένη στην εκπομπή του

Η κρούση του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη . Σε πρόβες βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς για την πρεμιέρα της εκπομπής του, που  θα βγει στον αέρα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Με βάση το αρχικό πλάνο και αν ο Νίκος Μουτσινάς δεν το ανατρέψει, επιθυμία είναι στην πρώτη εκπομπή να μην υπάρχουν καλεσμένοι, ώστε να δοθεί έμφαση στους ίδιους τους συντελεστές και στο περιεχόμενο. Βέβαια, υπάρχει και έντονη φημολογία για καλεσμένο – έκπληξη από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ωστόσο, οι πρώτοι τρεις καλεσμένοι που σχεδιάζεται να εμφανιστούν μαζί, είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι τρεις τους θα βρίσκονται ταυτόχρονα στο πλατό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ακριβώς έχει φανταστεί ο Νίκος Μουτσινάς την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Η κρούση του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη

Πληροφορίες θέλουν το Νίκο Μοτσινά να έχει κάνει κρούση και στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία όμως δεν επιθυμεί να εμφανιστεί ως καλεσμένη σε κάποια από τις πρώτες εκπομπές, αλλά υποσχέθηκε ότι θα κάνει το πέρασμά της από την εκπομπή μέσα στη σεζόν. Για την ακρίβεια ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε η Ελένη Μενεγάκη να είναι αυτή που του κάνει ποδαρικό στην πρώτη του εκπομπή. Οι δυο παρουσιαστές διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και ο Νίκος Μουτσινάς ήταν από τους πρώτους καλεσμένους στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Έτσι δεν αποκλείεται η ωραία Ελένη να μην του χαλάσει το χατίρι.

 

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!