Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απόστολος Λύτρας: Πως γνώρισε τη νέα του σύντροφο

Η επίσκεψη στο γραφείο του για το διαζύγιο

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τη νέα του σύντροφο σε συνέντευξη του στο «Πρωινό», αλλά και για την απώλεια του πατέρα του.

«Η απώλεια του πατέρα είναι κάτι που όλους μάς δυσκολεύει. Τα πρώτα βήματα της δικηγορίας και εγώ και η αδελφή μου τα κάναμε με τον πατέρα μας. Έλεγε πάντα ότι το λειτούργημα του δικηγόρου πρέπει να το κάνεις με τιμιότητα», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Στη συνέχεια, ο Απόστολος Λύτρας εξομολογήθηκε: «Δεν είναι εύκολο όταν πρέπει να σταματήσεις να είσαι στις αίθουσες του δικαστηρίου. Οι συνεργάτες μου με στηρίζουν. Ανά δύο μέρες με επισκέπτονταν στο κατάστημα κράτησης που βρισκόμουν. Έχει ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Έχω υπογράψει με το fund που είχε το δάνειό μου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι αποθήκες ψυχών. Υπάρχουν θάλαμοι με τριάντα άτομα που μοιράζονται ένα μπάνιο.

Η ψυχολογία μου στη φυλακή δεν ήταν καλή, σκέφτηκα το λάθος που με οδήγησε εκεί. Δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με ψάξατε τόσο πολύ που θα τα είχατε βρει όλα. Έχω μετανιώσει γι’ αυτό που έκανα. Στη φυλακή ο χρόνος δεν περνάει. Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία μου είναι καλή για τα τρία παιδιά μου. Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχω επικοινωνία, μιλάω κατευθείαν με το παιδί καθημερινά».

Σχετικά με τη νέα του σχέση και την καθημερινότητα μετά την αποφυλάκιση, ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε: «Μένω σε μια άλλη περιοχή και η ζωή συνεχίζεται. Για εμένα αυτό είναι το μήνυμα Ένας άνθρωπος που κάνει κάποιο λάθος πρέπει να έχει ευκαιρία στη ζωή του. Πράγματι, είμαι με μια κοπέλα, την οποία τη γνώριζα, είχαμε μία επαφή για πολλά χρόνια και ήρθαμε πιο κοντά. Είμαι μία χαρά από αυτή τη διαδικασία.  Έχω ανάγκη από συντροφιά, δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Οι κόρες μου έχουν γνωρίσει τη σύντροφό μου και έχουν καλή σχέση. Προσπαθώ να ορθοποδήσω σε όλους τους τομείς και είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε προχωρήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, έχουν συμφωνηθεί όλα».

Απόστολος Λύτρας: Πως γνώρισε τη νέα του σύντροφο

Ο Απόστολος Λύτρας και η μεσίτρια  Θεοδώρα Παπαδοπούλου γνωρίστηκαν πριν από δεκαέξι χρόνια, όταν η μεσίτρια επισκέφθηκε το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Η εντυπωσιακή ξανθιά αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της και σκεφτόταν πολύ σοβαρά να πάρει διαζύγιο. Το ζευγάρι τελικά έδωσε μια ευκαιρία στο γάμο του κι έτσι το διαζύγιο δεν προχώρησε. Αυτή ήταν όμως και η πρώτη γνωριμία του Απόστολου Λύτρα μαζί της.

Έπειτα από κάποια χρόνια, η μεσίτρια επανήλθε στο δικηγορικό γραφείο του Απόστολου Λύτρα για μια υπόθεση που αφορούσε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια μιας αισθητικής επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί. Αυτή τη φορά η Θεοδώρα συνοδευόταν από το σύζυγό της. Ακολούθησε μια κοινωνική ή ακόμη και φιλική σχέση του γνωστού ποινικολόγου με το ζευγάρι.

Τελικά, η μεσίτρια χώρισε από το σύζυγό της και, όπως είπε και η ίδια, στάθηκε στο πλευρό του γνωστού ποινικολόγου στην περιπέτεια που περνούσε όλο αυτό το διάστημα. Η συγκεκριμένη κίνησή της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του Απόστολου Λύτρα ήταν η αφορμή που, όπως φαίνεται, τους έφερε κοντά, κι έτσι τον τελευταίο δίμηνο η σχέση τους έγινε ερωτική.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!