Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαντόνα: Στα 66 της τρώει γυμνή!

Μόνο μια λευκή πετσέτα κρύβει τα στήθη της “βασίλισσας της ποπ”

Η Μαντόνα γυμνή! Δεν ακούγεται και τόσο περίεργο, αφού η βασίλισσα της ποπ δεν σταματάει να προκαλεί ακόμα και στα 66 χρόνια της. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μας σοκάρει, αφού και πριν από λίγους μήνες είχε ανεβάσει ημίγυμνες φωτογραφίες της με το νέο της αγόρι. Αυτή τη φορά η Μαντόνα έγινε πάλι viral με τα stories που ανέβασε στο Instagram από την ώρα του φαγητού της.

Η 66χρονη τραγουδίστρια έκατσε να φάει γυμνή με ένα μόνο διαμαντένιο κολιέ στο λαιμό και μια πετσέτα να κρύβει το στήθος της. Μάλιστα, θεώρησε σωστό να τραβήξει τις φωτογραφίες και να της αναρτήσει στα social media.

 

Η Μαντόνα γυμνή έκατσε να απολαύσει το φαγητό της. Το μόνο που έκρυβε τα στήθη της ήταν μια λευκή πετσέτα την οποία κρατάει για να μη λερωθεί από τη σούπα που είχε το μενού!

 

Βέβαια, είχε προηγηθεί άλλη ανάρτηση της Μαντόνα από την παρουσία της μαζί με τις δίδυμες κόρες της και την επίσκεψη στα παρασκήνια για τη συναυλία της Billie Eilish στο Madison Square Garden.

Η Μαντόνα πήγε με τις δίδυμες κόρες της Estere Mwale Ciccone και Stella Mwale Ciccone στη συναυλία της Billie Eilish, την οποία μάλιστα και επισκέφτηκαν στα παρασκήνια. Μαζί της καθόταν και ο φημολογούμενος σύντροφός της και προπονητής ποδοσφαίρου Akeem Morris.

Στα 28 του χρόνια, ο πρώην επιθετικός της Oyster Bay United FC έχει την ίδια ηλικία με το μεγαλύτερο παιδί της Μαντόνα, την κόρη της, Lourdes Maria Ciccone Leon.

Η Μαντόνα με τις δίδυμες κόρες της και την Billie Eilish.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!