Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Περήφανος μπαμπάς ο Σταύρος Θεοδωράκης

Παρακολούθησε την κόρη του Αργυρώ στο θέατρο

Περήφανος μπαμπάς ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στο θέατρο Καρέζη για να παρακολουθήσει την κόρη του, Αργυρώ, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Σπυριδούλες».

Η Αργυρώ Θεοδωράκη, είναι 29 χρονών, σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Αν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ο Σταύρος Θεοδωράκης μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της οικογένειάς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η παράσταση «Σπυριδούλες» είναι εμπνευσμένη από την τραγική ιστορία της υπηρέτριας που σιδερώθηκε από τα αφεντικά της πριν από 70 χρόνια. Στο έργο συμμετέχουν επίσης οι Ελένη Βλάχου, Σταύρος Γιαννουλάδης, Τάσος Δημητρόπουλος, Τατιάνα Άννα Πίττα και Ελένη Τσιμπρικίδου.

Οι «Σπυριδούλες» της θεατρικής ομάδας 4Frontal, που συ-σκηνοθέτησαν οι Θανάσης Ζερίτης και Χάρης Κρεμμύδας, επέστρεψαν μετά από μια σειρά παραστάσεων στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2023 και επαναφέρουν στη σκηνή τις φωνές των γυναικών που υπήρξαν ψυχοκόρες και οικιακές εργάτριες, τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, παλεύοντας για την αυτοδιάθεσή τους.

Αντλώντας στοιχεία από ιστορικά ντοκουμέντα και γυναικείες αφηγήσεις της εποχής, αλλά και από συνεντεύξεις γυναικών που εργάζονται σήμερα ως εσωτερικές οικιακές βοηθοί, η Νεφέλη Μαϊστράλη παραδίδει ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο, εμπνευσμένο από τη συγκλονιστική ιστορία της Σπυριδούλας.

Με όχημα το έργο αυτό και υπό τους ελληνικούς και πανκ ήχους των Θραξ Πανκc επτά ηθοποιοί (Ελένη Βλάχου, Σταύρος Γιαννουλάδης, Τάσος Δημητρόπουλος, Αργυρώ Θεοδωράκη, Κατερίνα Λάττα, Αριστέα Σταφυλαράκη, Ελένη Τσιμπρικίδου) δίνουν σάρκα και οστά στην ιστορία.

Περήφανος μπαμπάς ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με την κόρη του Αργυρώ

Περήφανος μπαμπάς ο Σταύρος Θεοδωράκης

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!