Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μέγκι Ντρίο στο ontime24: Μου στοίχισε η απώλεια της μητέρας μου

Η Μέγκι Ντρίο στο ontime24. To γνωστό μοντέλο παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Αρχικά, αναφερόμενη στην φάση που διανύει είπε: “Κοίτα δεν μπορώ να σου πω πως ήταν μια εύκολη χρονιά…”.

Η Μέγκι Ντρίο στο ontime24

Πιο αναλυτικά το πανέμορφο μοντέλο είπε για την φάση που διανύει: “Κοίτα δεν μπορώ να σου πω πως ήταν μια εύκολη χρονιά. Αρχικά, χώρισα έπειτα από 3,5 χρόνια σχέση. Άλλαξα σπίτι, άλλαξα καθημερινότητα από ‘κει που υπήρχε μια σχέση 3,5 χρόνια και είχα μια σταθερά αυτό άλλαξε. Ξυπνούσαμε κάθε μέρα μαζί, είχαμε την καθημερινότητα μας. Αυτό άλλαξε.”.

Επιπλέον, η Μέγκι για τον χωρισμό της αναφέρει: “Είχαμε την ρουτίνα μας. Βέβαια, πολλές φορές οι άνθρωποι φεύγουν για καλό. Δεν στο λέω επειδή πληγώθηκα. Όμώς η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Σε αυτή την περίπτωση είναι για το καλό όλων και το δικό μου και το δικό του.”

Έπειτα συμπλήρωσε: “Μέχρι να βρω λίγο τα πατήματα μου, να ξαναφέρω… την φωλίτσα μου λέω εγώ, να την ξαναστήσω. Ήταν δύσκολο.”

Επιπλέον, το μοντέλο έκανε αναφορά και στην απώλεια της μητέρας της: “Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά γιατί υπήρχε και η απώλεια της μητέρας μου. Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Δηλαδή μιλάμε για 7ωρα και 8ωρα στο τηλέφωνο. Χρειάστηκε να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο. Χρειάστηκε μια φάση να κάτσω και να μην κάνω τίποτα. Τώρα βέβαια είμαι πολύ καλύτερα. Την δουλειά δεν την σταματάω ποτέ.”

Μείνε συντονισμένος στο ontime24.gr προκειμένου να μην χάσεις όλη την συνέντευξη. Τι είπε για την συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου; Οι προτάσεις από την τηλεόραση; Τι απαντά για την Super Κική;

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!