Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πέθαναν στην «αγκαλιά» της 4 μωρά

Η απίστευτη ιστορία της 25χρονης Ειρήνης, που έχασε 2 παιδιά και ήταν παρούσα στο θάνατο άλλων 2 παιδιών.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Αμαλιάδας, με τις δικαστικές Αρχές, να εξετάζουν εκτενώς τον θάνατο του Παναγιωτάκη, αλλά και των δύο βρεφών της 25χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου.

Η υπόθεση ήρθε στο προσκήνιο µετά το θάνατο  του μικρού Παναγιώτη τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα. Ήταν ο γιιος της συγκατοίκου της 25χρονης Ειρήνης, η οποία είχε ήδη χάσει δύο παιδιά. Τα τρία βρέφη πεθαίνουν αιφνίδια, με την αιτία θανάτου να παραμένει απροσδιόριστη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Οι θάνατοι των τριών παιδιών θα διερευνηθούν εκ νέου, με εισαγγελική έρευνα προκειμένου να ριχτεί άπλετο φως και να δοθούν οι απαντήσεις. Η εισαγγελική έρευνα έρχεται μετά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Οι συμπτώσεις πολλές και  τα γιατί αναπάντητα. Αφορμή για την εκπομπή ο θάνατος του μικρού Παναγιωτάκη τον περασμένο Αύγουστο.  Το μικρό αγοράκι δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας . Παρούσα στο θάνατο του και μια γυναίκα που κουβαλά τον δικό της θρήνο έχοντας χάσει δύο βρέφη, το ένα 19 ημερών και το άλλο 2 μηνών. Πρόκειται για την Ειρήνη Μουρτζούκου, στενή φίλη και συγκάτοικο της μητέρας το τελευταίο χρόνο. Οι υποψίες και τα ερωτήματα γύρω από τους θανάτους των παιδιών της είχαν ήδη απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη ενώ ο νέος θάνατος του μικρού Παναγιώτη την ώρα που τον πρόσεχε την έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ήταν μόνες στο σπίτι

Στο σπίτι βρίσκονταν μόνον οι δύο γυναίκες, καθώς η γιαγιά και η 8χρονη αδερφή του μικρού παιδιού έλειπαν στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες που μένουν μαζί και δέθηκαν με τον ανεξήγητο θάνατο των παιδιών τους, ρίχνουν τις ευθύνες στους γιατρούς και ζητούν να ερευνηθεί πώς χάθηκαν τα 3 αγγελούδια.

Η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού κάνουν λόγο για αμέλεια και ιατρικό λάθος, ισχυριζόμενες ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο.  Από την άλλη, οι γιατροί που εξέτασαν το αγοράκι, υποστήριξαν ότι o Παναγιώτης ήταν ήδη νεκρός όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του Παναγιώτη παραμένει απροσδιόριστη και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε χάσει κι εκείνη τα δύο της βρέφη, το ένα 19 ημερών και το άλλο 2 μηνών. Το πρώτο είχε καταλήξει τον Ιούνιο του 2022, 19 ημέρες μετά τη γέννησή του. Βρέθηκε νεκρό στην κούνια του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η μητέρα έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί λίγο καιρό μετά. Μετά τη γέννησή του εμφάνισε σπασμό, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και έπειτα στο νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύτηκε περίπου ενάμιση μήνα, όμως και αυτό κατέληξε δύο μήνες μετά τη γέννησή του, μετά από επιληπτικά επεισόδια.

 

Πέθαναν στην «αγκαλιά» της τέσσερα μωρά

Την ώρα που οι αρχές ερευνούν τρεις θανάτους βρεφών στην Αμαλιάδα, φίλη της 25χρονης Ειρήνης αποκαλύπτει πως πολύ πριν πεθάνουν αυτά τα τρία παιδιά, και το δικό της κοριτσάκι, ένα μωρό 6 μηνών, πέθανε εντελώς αναπάντεχα μέσα στην αγκαλιά της Ειρήνης.

«Εγώ σαν μάνα που έχω χάσει το παιδί μου, μέσα από τα χέρια της Ειρήνης, θα το ψάξω και νομικά και θα το φτάσω μέχρι όπου χρειαστεί» λέει σήμερα στην εκπoμπή Live News

«Με την Ειρήνη γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε κουμπάρες. Της είπα να μου κρατήσει το παιδί να πάω μια βόλτα με τον σύντροφο μου. Μου είπε εννοείται ότι μπορώ».

Η μητέρα πριν αφήσει την κόρη της με την Ειρήνη την είχε αλλάξει, την είχε ταΐσει και πριν την κοιμίσει της έδωσε και το φάρμακο που έπαιρνε για ένα μικρό πρόβλημα υγείας.

Τίποτα -όπως λέει- δεν προμήνυε το τι θα επακολουθήσει.

«Παίρνει κάποια στιγμή η Ειρήνη τηλέφωνο κάποιον που δεν θέλω να πω ποιον και λέει «το παιδί πέθανε» και παίρνει κατευθείαν ο σύζυγος μου την Ειρήνη τηλέφωνο και του λέει το παιδί είναι μια χαρά, ενώ ήταν πεθαμένο».

Το ίδιο της είπαν και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο. Ότι δηλαδή το μωρό έφτασε στα χέρια τους νεκρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Η αιτία θανάτου που είπαν τότε σε αυτή την μητέρα ήταν ο αιφνίδιος θάνατος. Ο φάκελος έκλεισε, όμως τον επόμενο χρόνο, πέθανε ακόμη ένα μωρό. Το πρώτο παιδί της Ειρήνης.

«Βγήκε απροσδιόριστο η πρώτη ιατροδικαστική και στην πορεία έχασε άλλα δύο παιδάκια η Ειρήνη».

Μου μπήκαν οι υποψίες με το τρίτο παιδάκι στην Αμαλιάδα

Το 2023, όταν πλέον είχε πεθάνει και το δεύτερο μωράκι της Ειρήνης, οι δυο γυναίκες πενθούσαν μαζί τα αγγελούδια τους, που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή.

«Ακόμα και τότε δεν μπορούσα να δεχτώ ότι μπορεί να έχει κάνει κακό στα παιδιά. Έφτασα στο σημείο να το πιστεύω και να το διερευνήσω όταν μου μπήκαν οι υποψίες με το τρίτο παιδάκι στην Αμαλιάδα που ήταν και σε αυτόν τον θάνατο παρούσα».

Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, λέει σήμερα η μητέρα του πρώτου μωρού από τα τέσσερα που χάθηκαν, την γέμισαν με υποψίες.

Η Ειρήνη είχε χάσει τη μικρή αδελφούλα της μόλις 17 μηνών, όταν η ίδια ήταν δεκατεσσάρων χρόνων αλλά δεν της ανέφεραν την αιτία που έφυγε από την ζωή, επειδή ήταν μικρή σε ηλικία.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!