Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα λόγια που σόκαραν τη Shaya

Η αποκάλυψη του γιατρού που την εξέτασε

Ποια ήταν τα λόγια που σόκαραν τη Shaya. Η περιπέτεια με την υγεία της και η διάγνωση που την έκανε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Shaya αναφέρθηκε σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της. Μια περιπέτεια υγείας, λίγο πριν μείνει έγκυος, στο πρώτο της παιδί.

Τη Shaya συνάντησε η κάμερα του “Happy Day” στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Δανία, το reunion με τις Hi5 που ποτέ δεν έγινε, καθώς και για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

 Τα λόγια που σόκαραν τη Shaya

«Θα έλεγα ότι είχα και εύκολα και δύσκολα παιδικά χρόνια. Ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου, άλλαζα συνέχεια χώρες, από τη Δανία στη Σουηδία. Ήμουν πάντα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Δέχθηκα και bullying. Δεν θα τελειώσει σύντομα αυτό», δηλώνει η Shaya.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reunion με τις Hi5 το 2020 αλλά ήρθε ο κορονοϊός. Αυτό το διάστημα είναι λίγο δύσκολο, ζούμε όλες σε διαφορετικές χώρες. Θα το ξαναπροσπαθήσουμε», απαντά η τραγουδίστρια για το πρώην girl band από το οποίο ξεκίνησε.

Τα λόγια που σόκαραν τη Shaya
Η Νίνα Λοτσάρη και η Shaya.

Η ίδια αποκάλυψε και την περιπέτεια υγείας που είχε. «Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και έλεγα: με αυτόν θέλω να κάνω ένα παιδί. Πήγα σε γυναικολόγο και μου λέει: δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου», περιέγραψε η Shaya.

Στη συνέχεια είπε: «Ευτυχώς όμως, επειδή κάποια πράγματα είναι σημάδι από τον Θεό, πήγα σε έναν θείο του άντρα μου, που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα που είχα εγώ. Πήγα σε αυτόν και με έκανε καινούργια και έτσι γεννήθηκε ο Ιάσωνας».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Shaya γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1983 στη Δανία απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της έχει καταγωγή από τη Γουιάνα. Σε ηλικία 6 ετών, μετακόμισε με τη μητέρα της στη Σουηδία, ύστερα από το διαζύγιο των γονιών της.

Το 1994 μετακόμισε για ακόμη μια φορά με τη μητέρα της, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου και έμεινε μέχρι την ενηλικίωση της. Έπειτα, μετακόμισε μόνη της στη Καβάλα και εργάστηκε ως τραγουδίστρια σε νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Το 2001, η Shaya κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι ως σόλο καλλιτέχνης, με τίτλο «Ελευθερώστε με». Μεταξύ του 2001 και του 2003, τραγούδησε σε πολλά κλαμπ στη Θεσσαλονίκη, ώσπου με ενθάρρυνση ενός φίλου, το 2003, πηγαίνει στην Αθήνα, για να πάρει μέρος στην ελληνική εκδοχή του σόου ταλέντων «Popstars».

Εκεί, κερδίζει την πρώτη θέση και μια θέση στο γυναικείο συγκρότημα Hi-5. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, κάνοντας μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα.

Το 2005, τα μέλη του συγκροτήματος αποφασίζουν από κοινού τη διάλυση του, έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου συνεργασίας τους με την δισκογραφική εταιρία.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!