Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημόσια πρώτη και… αγέλαστη

Σαφώς επηρεασμένη από τις προσωπικές υποθέσεις της, η Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσιάστηκε στα εγκαίνια κλινικής στο Κολωνάκι

Κάθε άλλο παρά ευδιάθετη παρουσιάστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια της νέας κλινικής της Καλλιόπης Καλαϊτζή στο Κολωνάκι.

Η σύζυγος του υπουργού Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη, άνοιξε τις πύλες του νέου κέντρου ευζωίας και όπως ήταν φυσικό και επόμενο, η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν καλεσμένη.

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση, πέραν από την παρουσία της στα δικαστήρια, η υπουργός Τουρισμού δεν είχε διάθεση για πολλές επαφές, αλλά αποφάσισε να τιμήσει τους φίλους της με την παρουσία της και έπειτα αναχώρησε.

Είναι εμφανές άλλωστε πως η υπόθεση του διαζυγίου της από τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα, είναι μία διαδικασία η οποία της έχει προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια.

Το μεγάλο opening event πάντως είχε μεγάλη επιτυχία. Η ιατρός, και σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Καλλιόπη Καλαϊτζή υποδέχτηκε συνεργάτες, φίλους αλλά και αρκετούς επώνυμους, κάνοντας την πρώτη ξενάγηση στο νέο κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης με εξειδίκευση στην ευζωία και στην μακροζωία.

Η κλινική παρέχει νέα προγράμματα στο Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Ευεξίας και Μακροζωίας, τα οποία δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της Ιατρικής με εξειδικευμένα και προσιτά προγράμματα πρόληψης, που απευθύνονται τόσο σε υγιή άτομα, όσο και σε ασθενείς με χρόνια νοσήματα, ενισχύοντας την κατάσταση της άμυνας του οργανισμού.

Πέραν από την Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιώργος Πατούλης, ο Κώστας Μπακογιάννης, η Έλενα Ράπτη με τον Γιάννη Μπρατάκο, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήταν μόνο μερικά από τα επώνυμα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Δευτέρας 21/10.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!