Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έζησε έναν εφιάλτη

Ο Σταύρος Ζαλμάς και η γυναίκα που έκανε τη ζωή του κόλαση

Έζησε έναν εφιάλτη ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς. Αιτία μια stalker, η οποία έκανε τη ζωή του κόλαση για πάνω από δύο χρόνια. Ο ηθοποιός που πριν από χρόνια έζησε έναν εφιάλτη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μίλησε για την καριέρα του στην υποκριτική, την εποχή που είχε μία stalker, και την απόφασή του να αποσυρθεί σιγά – σιγά από το επάγγελμα.

Έζησε έναν εφιάλτη

«Είχα μία stalker, ήταν πολύ ενοχλητικό, είχε αρρώστια μεγάλη, ήταν σπάσιμο νεύρων. Η γυναίκα μάλλον δεν ήταν στα καλά της, όποιος το κάνει αυτό δεν είναι ψυχικά ισορροπημένος. Είχα πάει αστυνομία, στον εισαγγελέα, τα μηχανήματα τότε δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν. Έπαιρνε ανά 30 δευτερόλεπτα. Να χτυπάει το τηλέφωνο και να κλαίω» περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Ήταν σαδίστρια

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το συγκεκριμένο πρόσωπο του έκανε τη ζωη του κόλαση. «Όταν δεν το σήκωνα ή δεν της μίλαγα, μου μπλόκαρε το τηλέφωνο αφήνοντάς το ανοιχτό για μέρες. Με παρακολουθούσε, μου έλεγε “Τι δουλειά είχες εκεί χτες βράδυ;”. Εκεί τα χάνεις, μπορεί να σε στείλει τρελοκομείο αυτό το πράγμα. Η γυναίκα ήταν σαδίστρια, συνέχιζε για 2 με 3 χρόνια», περιέγραψε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Όπως αποκάλυψε θέλει να αποσυρθεί από το επάγγελμα. «Έχω αποφασίσει σιγά – σιγά να αποχωρήσω από το επάγγελμα, από την ιδιότητα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς και πρόσθεσε: Έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια στη ζωή μου και θέλω να ζήσω λιγάκι. Έχω δουλέψει σκληρά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε τα επόμενα σχέδιά του: «Θα κάνω παράσταση για Δευτέρες και Τρίτες και τις άλλες ημέρες θα απλώνω την αρίδα μου. Θα κάνω τις δραστηριότητες που μου αρέσουν εμένα να κάνω. Δεν είναι εύκολη η δουλειά η δικιά μας».

Έζησε έναν εφιάλτη
Ο Σταύρος Ζαλμάς με την Θεοφανία Παπαθωμά στο “Άγγιγμα ψυχής”.

 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πει: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι Θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, ήταν σαν να είχε πέσει βόμβα στο σπίτι. Δούλευα στην τράπεζα και μπήκα κρυφά στην δραματική σχολή. Ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση από το 1992. Θα μπορούσα να έχω κάνει τα διπλάσια σίριαλ από αυτά που έχω κάνει.

Ήθελα να κάνω σωστή «χρήση» της τηλεόρασης γιατί φοβόμουν να μην «καώ». Μου πρότειναν ρόλους με λίγο πιο «περίεργους» τύπους, πιο… επικίνδυνους. Έχω παρακαλέσει να κάνω κωμωδία, άλλα δεν μου το πρότειναν ποτέ».

Όσον αφόρα στο «Άγγιγμα ψυχής» περιέγραψε πως ήθελε να είναι ο ρόλος του. «Προσπάθησα να φτιάξω μία οντότητα ιερέως, όπως θα ήθελα εγώ να είναι οι ιερείς. Ο ρόλος μου στο «Άγγιγμα ψυχής» δεν άρεσε καθόλου στην εκκλησία. Ένιωθαν ότι τους αποκαθήλωνε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε παρενοχλήσεις που δέχτηκε. «Στα νιάτα μου ήμουν πολύ ωραίο παιδί. Έχω δεχτεί παρενοχλήσεις από επώνυμους ανθρώπους και το «έκοψα μαχαίρι», αμέσως. Άπλωναν το χέρι τους και με έπιαναν. Είπα ότι αν το ξανακάνουν θα φάνε ξύλο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!