Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νέα διακοπή στη δίκη για την αδικοχαμένη Φαίη

Διατάχθηκε η περαιτέρω κράτηση των τριών κατηγορούμενων γυναικών, αργεί η ώρα της δικαίωσης για την άτυχη Φαίη

Για τον Δεκέμβριο διεκόπη η δίκη των τριών κατηγορούμενων γυναικών, που φέρονται να έπαιξαν ρόλο στον άδικο χαμό της 23χρονης στην Κυψέλη. Η Φαίη Μπακογιώργου βρήκε τραγικό θάνατο το 2021. Βρέθηκε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, πεταμένη δίπλα στους κάδους απορριμμάτων επί της οδού Τύχης.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή για τις 2 Δεκεμβρίου. Παράλληλα διέταξε την παράταση της προσωρινής κράτησης της σπιτονοικοκυράς Π.Τ., της μητέρας και της αδελφής της άτυχης 23χρονης. Η σπιτονοικοκυρά κατηγορείται ως η φυσική αυτουργός της δολοφονίας. Στη μητέρα και την αδελφή του θύματος αποδίδεται συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις το δικαστήριο είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή της σπιτονοικοκυράς στη δικαστική αίθουσα.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ωστόσο δήλωσε παραίτηση ο δικηγόρος που είχε διορίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση η σπιτονοικοκυρά. Όπως ανέφερε συνεργάτης του δεν επικοινώνησε η κατηγορούμενη μαζί του για να τακτοποιήσουν το θέμα της αμοιβής του.

Το δικαστήριο προχώρησε στον διορισμό συνηγόρου στην κατηγορούμενη και στην κλήρωση των ενόρκων. Παράλληλα η πρόεδρος και ο εισαγγελέας στη επέπληξαν έντονα την σπιτονοικοκυρά όπου «φιλοξενούσε» την Φαίη και την οικογένειά της, για την εμφάνιση της στις προηγούμενες δικασίμους.

Η δίκη διεκόπη για τις 2 Δεκεμβρίου 2024 οπότε και αναμένεται να αρχίσει ενώ το δικαστήριο παρέτεινε την προσωρινή κράτηση για τι τρεις κατηγορούμενες μέχρι τον Μάιο του 2025.

Δείτε εδώ, το χρονικό της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!