Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντζελίνα Τζολί: Οι 48 ώρες σε σουίτα στο Λονδίνο με τον ράπερ Ακάλα

Η 49χρονη σταρ και ο 40χρονος ράπερ, φέρεται να πέρασαν δύο νύχτες μαζί στο ξενοδοχείο όπου έμενε η σταρ

Δύο νύχτες στη σουίτα του ξενοδοχείου της στο Λονδίνο, φιλοξένησε κρυφά, η βραβευμένη με Όσκαρ, Αντζελίνα Τζολί τον ράπερ Ακάλα με τον οποίο έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα και φημολογείται ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από απλή γνωριμία.

Η 49χρονη σταρ και ο 40χρονος ράπερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να πέρασαν δύο νύχτες μαζί την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η The Sun επικαλούμενη πηγή: «Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης μαζί μέσα στο ξενοδοχείο και δεν έφυγε», εξηγώντας ότι ο Ακάλα έφτασε στο ξενοδοχείο δύο ώρες μετά την άφιξη της ηθοποιού.

 

Αντζελίνα Τζολί: Οι 48 ώρες σε σουίτα στο Λονδίνο με τον ράπερ Ακάλα

«Ο Ακάλα βγήκε κρυφά από το ξενοδοχείο με ένα από τα αυτοκίνητα της Αντζελίνα την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας», πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στο βιογραφικό έργο για τη Μαρία Κάλλας, «Maria», το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

«Χρησιμοποιούν ξεχωριστά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά είναι πραγματική σχέση», σημείωσε.

Η Τζολί και ο Ακάλα φαίνεται να ήρθαν κοντά τον Μάιο του 2024, ενώ στα τέλη του περασμένου μήνα τη συνόδευσε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη, όπως και στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Η τελευταία επιβεβαιωμένη σχέση της Τζολί ήταν με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, από τον οποίο χώρισε το 2016 και με τον οποίο έχουν έξι παιδιά.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!