Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μίνως Μάτσας: Από κοινού με την Όλγα Κεφαλογιάννη η επιμέλεια των παιδιών

«Το δικαστήριο ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλεια των τέκνων τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μίνωα Μάτσα

Ο Μίνως Μάτσας μετά την προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου για την επιμέλεια των παιδιών τους, στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως το δικαστήριο αποφάσισε συνεπιμέλεια, δηλαδή ανέθεσε και στους δύο την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα», καταλήγει.

Η δικαστική απόφαση

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας κατέφυγαν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους προκειμένου να λύσουν δύο θέματα για τα οποία διαφωνούσαν: την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους και το σπίτι όπου μέχρι πρότινος κατοικούσαν μαζί.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και να μετοικήσει από το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι ο Μίνως Μάτσας.

Ο Μίνως Μάτσας, από την πλευρά του, ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών και να μετοικήσει από το σπίτι η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε προπληρώσει για έναν χρόνο τα ενοίκια του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Μίνως Μάτσας πρέπει να μετοικήσει, και σε ό,τι αφορά τα παιδιά, η προσωρινή επιμέλεια να δοθεί στην Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά ο Μίνως Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους και οι δύο γονείς να αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των παιδιών.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια και την περασμένη Παρασκευή, οπότε είχε οριστεί αρχικά η συζήτηση, και χθες, ημέρα που ορίστηκε να γίνει η συζήτηση μετά την πρώτη αναβολή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!