Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιχάλης Μητρούσης : Άξιος ηθοποιός ο Μάρκος

«Θα μπορούσε με μια καθοδήγηση να παίξει στην Επίδαυρο»

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε για το θέμα των ημερών και το Μάρκο Σφερλή λέγοντας χαρακτηριστικά:  Άξιος ηθοποιός ο Μάρκος.

«Ο Σεφερλής είναι κατ’ εμέ άξιος για αυτά που έκανε. Είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός, είναι από τους ηθοποιούς που παίζουν τα πάντα. Θα μπορούσε με μια καθοδήγηση να παίξει στην Επίδαυρο. Δεν θα παίξει αυτά που προφανώς παίζει κάπου αλλού. Θα παίξει σε ένα πιο κλασικό ρεπερτόριο, οπότε ένας Αριστοφάνης θα ήταν τέλειο. Θυμάστε που κορόιδευαν έναν πολύ μεγάλο ηθοποιό που τον κορόιδευαν συνέχεια, τον Στάθη Ψάλτη; Ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός, κι όμως έκανε σαχλαμάρες κατά διαστήματα και το ήξερε και ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός ηθοποιός ο Σεφερλής, το αντίθετο, είναι άξιος και μπράβο του».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός απάντησε: «Ασφαλώς και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είναι πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Οπωσδήποτε θα έπαιζε μαζί του και ήταν να παίξουμε και μαζί, με είχε καλέσει κάποτε, αλλά κάτι έτυχε. Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχουμε παίξει μαζί, επίσης ένας πολύ καλός ηθοποιός, που λείπει και αυτός από την αγορά του θεάτρου. Λείπουν αυτοί οι δύο ηθοποιοί, πραγματικά».

Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο

Αναφορικά με την κόρη του, η οποία βαδίζει στα χνάρια του, ο Μιχάλης Μητρούσης δήλωσε: «Ένας μπαμπάς θα πει τα καλύτερα για την κόρη του. Η κόρη μου μεγάλωσε μέσα στο θέατρο, στην Επίδαυρο και σε παραστάσεις του μπαμπά και της μαμάς. Ένα παιδάκι που δεν μπορούσε να το αποφύγει. Η Μαρίλια είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός, εάν δεν ήταν, εμένα θα με ενοχλούσε. Θα λέγανε “λόγω του μπαμπάς της και η μαμά της από το Θέατρο Τέχνης και τη βοηθήσανε, και είχαν και θεάτρο”. Όχι καμία σχέση. Η Μαρίλια αντικειμενικά είναι πολύ καλή.

Όταν την πρωτοείδαμε στην τηλεόραση, σε προηγούμενο έργο που είχε με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, έκλαιγα, γιατί είδα ένα παιδί με συγκίνηση. Έκλαιγε και η μαμά, κλαίγαμε εξ’ αποστάσεως. Δεν ήταν καθόλου καλή η πίεση που άσκησαν τότε στο παιδί μου, ρωτώντας την για τον Αλέξη Γεωργούλη».

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!