Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο πόλεμος των Πατούληδων

Γιατί ο Αλέξανδρος Πατούλης δεν καλέστηκε στο γάμο του πατέρα του με τη Νάνσυ Κοίλου

Ο πόλεμος των Πατούληδων καλά κρατεί. Ο γιος του Γιώργου Πατούλη Αλέξανδρος δεν έχει λάβει πρόσκληση για το γάμο του πατέρα του με την σύντροφο του Νάνσυ Κοίλου. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα παραστεί στο γάμο. Κι αυτό γιατί οι σχέσεις του με την Νάνσυ Κοίλου δεν είναι και οι καλύτερες.

Η  Νάνσυ Κοίλου, σύμφωνα με πληροφορίες του έχει κάνει μπλοκ στα social media και η επικοινωνία του είναι ανύπαρκτη. Γι αυτό άλλωστε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν τον καλούν στο σπίτι τους και οι σχέσεις τους είναι ψυχρές. Ο Αλέξανδρος μιλά μόνο με τον πατέρα του στον οποίο και εξέφρασε την απορία του γιατί δεντον κάλεσαν στο γάμο. Εκείνος φέρεται να του είπε ότι έχει πει πολλά για τη Νάνσυ .

Ο πόλεμος των Πατούληδων  συζητήθηκε και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκθέτει την προσωπική εμπειρία του.

«Όχι απλά τον έχει καλέσει, έχει ανάγκη να είναι εκεί. Να σας το πως γιατί το έχω ζήσει. Έχω κάνει γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου κι υπήρχε μια δυσκολία με τη μητέρα του. Δεν είναι “σε καλώ”, έχεις ανάγκη. Αν αγαπάς ένα παιδί και κάνεις τις επιλογές σου, οι οποίες δεν είναι της μίας βραδιάς. Το καταλαβαίνει και το παιδί, γίνονται καθεστώς, πολύ περισσότερο εδώ που πολλαπλασιάζονται με τη δημοσιότητα.

Όταν γίνει λοιπόν αυτό, που για σένα είναι το μεγάλο γεγονός, θέλεις το γιο σου δίπλα σου. Είναι κάτι παραπάνω από το ότι οφείλει, πρέπει… Οπότε, αν το παιδί δεν πάει, τον πληγώνει θανάσιμα. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο ζευγάρι».

Τελικά, ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου παρέστη στον γάμο του, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!