Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βάσια Τριφύλλη: Είχα σχέση που δεν μαθεύτηκε ποτέ

Η Βάσια Τριφύλλη απάντησε σε μια σειρά από διαδοχικές ερωτήσεις

 

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για όλα και παραδέχθηκε : Είχα σχέση που δεν μαθεύτηκε ποτέ.  Η σχέση που δεν μαθεύτηκε ποτέ. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση, αν έχει εκμεταλλευτεί το όνομά της σε δημόσια υπηρεσία, αν έχει πει ποτέ ψέματα σε σύντροφό της για την ηλικία της και για το αν είχε σχέση με γνωστό άντρα, η οποία δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε: «Δεν έχει τύχει ποτέ να πάω να πληρώσω και να έχω ξεχάσει το πορτοφόλι μου. Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου στην οδό Μιχαλακοπούλου με το αμάξι μου. Τότε ήταν μονόδρομος η Μιχαλακοπούλου και νόμιζα ότι όλα τα αυτοκίνητα πάνε ανάποδα, εκτός από εμένα. Δεν έχω κρυφακούσει συζήτηση σε χώρο εργασίας μου, δεν ευνοεί ο χώρος εργασίας μου να κρυφακούσεις, δεν είναι και εύκολο».

Και συνέχισε: «Έχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Έχω προσποιηθεί ότι ξέρω κάποιον που συνάντησα στο δρόμο από ευγένεια όμως, όχι για να τον κοροϊδέψω. Δεν έχω εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία μου σε δημόσια υπηρεσία. Επίσης είπε:  Δεν έχω πει ποτέ ψέματα σε άντρα για την ηλικία μου γιατί κανείς από τους άντρες που είχα δεν ήταν τόσο αντούβιανος να με ρωτήσει πόσο χρονών είμαι, γιατί θα τον χώριζα επιτόπου».

Βάσια Τριφύλλη: Είχα σχέση που δεν μαθεύτηκε ποτέ

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε: «Έχω κάνει σχέση με κάποιον πολύ γνωστό αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ. Έχει τύχει να κάνω το τραπέζι σε κάποιον με φαγητό που έχω παραγγείλει απ’ έξω, αν και μου αρέσει και καμιά φορά άμα μου τη δίνει μαγειρεύω και πολύ ωραία, αλλά άμα ήταν βιαστικό το ραντεβού και δεν προλάβαινα έχω πάρει απέξω. Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ συμπρωταγωνιστή μου.  Οϋτε έχω κάνει γυμνισμό. Δεν έχω επιστρέψει ποτέ σε κατάστημα φορεμένο ρούχο. Έχω πάρει τηλέφωνο στη δουλειά και έχω προσποιηθεί ότι πονάω για να μην πάω. Έχω πάει να μου πουν και τον καφέ και τα χαρτιά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να αρνηθώ ότι είμαι η Βάσια Τριφύλλη για να αποφύγω θαυμαστή. Δεν έχω μεταμφιεστεί ποτέ σε έξοδό μου για να μην με αναγνωρίσουν».

 

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!