Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελένη Μενεγάκη: Ταξίδι αστραπή στο Εδιμβούργο

Ελένη Μενεγάκη: Ταξίδι αστραπή στο Εδιμβούργο

Ταξίδι αστραπή στο Εδιμβούργο. Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου από το εξωτερικό. Η κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Μπάκας κατέγραψαν την επιστροφή της από την πύλη Α του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ταξίδι αστραπή στο Εδιμβούργο

Φορώντας μαύρα γυαλιά και ακουστικά, η παρουσιάστρια βγήκε γρήγορα προς την έξοδο, με τον ρεπόρτερ να εξομολογείται ότι δίστασε να πλησιάσει και να της μιλήσει.

Όπως περιέγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε με ταξί προς το σπίτι της, καθώς έξω δεν ήταν κανένας για να την περιμένει. «Περίμενε καρτερικά στην ουρά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο προορισμός της παρουσιάστριας ήταν το Εδιμβούργο, όπου βρίσκεται για σπουδές η μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου.

 

Εδώ και κάποιους μήνες η Λάουρα Λάτσιου, κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και σπουδάζει αυτό που αγαπά! Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στην κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι είναι φοιτήτρια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία και εκφράζοντας την ανησυχία της, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο που έχει επιλέξει! Η Λάουρα Λάτσιου πήγε για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού ολοκλήρωσε το ιδιωτικό αγγλόφωνο σχολείο της στην Ελλάδα. Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Ελένη Μενεγάκη, είχε κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με την κόρη της Λάουρα. Η παρουσιάστρια γνωστοποίησε στον αέρα ότι η μεγαλύτερη κόρη της δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια. Όταν οι φωτογράφοι ρώτησαν τη Μενεγάκη αν επιτρέπεται να δείχνουν το πρόσωπο της κόρης της αφότου ενηλικιώθηκε, εκείνη απάντησε όχι. Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό. “Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει”

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!