Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευαγγελία Συριοπούλου: Στο σπίτι με το νεογέννητο

Η γνωστή ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Στο σπίτι με το νεογέννητο γιο τους επέστρεψαν σήμερα η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής. Το ζευγάρι υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί του, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, και λάμπει από χαρά και ευτυχία.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού από το μαιευτήριο. Η Ευαγγελία Συριοπούλου ανυπομονούσε να επιστρέψει στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό για να γνωρίσει και το μεγάλο του αδελφό.

 

Η Ευαγγελία Συριοπούλου με το σύζυγό της Στράτο Πατσατζή και το νεογέννητο γιο τους.

 

Η ανακοίνωση από το μαιευτήριο

«Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής, διανύουν μια περίοδο μεγάλης ευτυχίας, καθώς την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδί τους στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι είναι σε άριστη κατάσταση, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό τους, κ. Νικόλαο Σκαρτάδο, και τη μαία τους, Κωνσταντίνα Παπαγγελή. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει το νεογέννητο!» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το μαιευτήριο «Ρέα».

 

Επτασφράγιστο μυστικό

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δεν είχε αποκαλύψει πως περιμένει το δεύτερο παιδί της μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Δεν ένιωθα την ανάγκη να το ανακοινώσω νωρίτερα. Πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Ήμουν στον 7ο όταν το ανακοίνωσα. Όταν ένιωσα την ανάγκη να το επικοινωνήσω, το έκανα» είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τον σύζυγό μου. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή για να κάνουμε οικογένεια, έγιναν όλα στην ώρα τους» ανέφερε ακόμα, ενώ είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Να θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2023 η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον Στράτο Πατσατζή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν τον πρωτότοκο γιο τους, Νικόλα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!