Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναδάλ και Τζόκοβιτς το έριξαν στο χορό!

Οι δύο σταρ του τένις λικνίστηκαν σε αραβικούς ρυθμούς στο τουρνουά Six Kings Slam

 

Ο 38χρονος Ναδάλ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την αποχώρησή του μετά το Final 8 του Davis Cup στη Μάλαγα (19-24 Νοεμβρίου), μια είδηση που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τουρνουά της Σαουδικής Αραβίας Six Kings Slam.

Ο Ράφαελ Ναδάλ είχε την ευκαιρία να παίξει για τελευταία φορά με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο τουρνουά που διεξήχθη στο Ριάντ. Πέρα από το συγκινητικό αγώνα όμως, οι δύο παίκτες χάρισαν στιγμές γέλιου με το χορό τους.

Στο τουρνουά τένις που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στη Σαουδική Αραβία, συμμετείχαν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του τένις. Εκτός από τον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, το «παρών» δήλωσε και ο Κάρλος Αλκαράθ, ο Γιανικ Σίνερ, ο Χόλγκερ Ρούνε και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Εκτός γηπέδων όμως, οι τενίστες το καταδιασκέδασαν και απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη χορό και πολύ γέλιο. Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral, βλέπουμε τον Ράφαελ Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως ποτέ άλλοτε, αποδεικνύοντας πως εκτός γηπέδου έχουν μια εγκάρδια σχέση.

Σε αυτό βλέπουμε τους δύο διάσημους τενίστες μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο τουρνουά που έλαβε χώρα στο Ριάντ να χορεύουν υπό τους ρυθμούς αραβικής μουσικής.

 

Ναδάλ και Τζόκοβιτς

 

Είναι πολλά τα λεφτά…

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι στον τελικό του τουρνουά Six Kings Slam της Σαουδικής Αραβίας, στο Ριάντ, ο Γιανίκ Σίνερ αναδείχτηκε νικητής του Κάρλος Αλκαράθ 6-7(5), 6-3, 6-3, μετά από αγώνα που διήρκεσε 2 ώρες και 21 λεπτά.

Ο Σίνερ, ο οποίος κάνει μια τρομερή χρονιά και έχει ήδη εξασφαλισμένο το Year-end No.1, έγινε ο πρώτος πρωταθλητής του Six Kings Slam. Πρόκειται για ένα τουρνουά-υπερπαραγωγή, με το οποίο οι Σαουδάραβες, εκτός από το χώρο του ποδοσφαίρου, όπου έχουν κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια, μπαίνουν δυναμικά και στο χώρο του τένις. Δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτή την πρώτη διοργάνωση μοίρασαν αστρονομικά ποσά σε όλους τους παίκτες -μόνο η συμμετοχή είχε ως αμοιβή 1,5 εκατομμύριο ευρώ-, με αποκορύφωμα βεβαίως το έπαθλο των 6 εκατομμυρίων που πήρε ο νικητής!

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!