Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παντρεύτηκα τον εαυτό μου

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους θαυμαστές της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Με νυφικό και πέπλο εμφανίστηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και δήλωσε «Παντρεύτηκα τον εαυτό μου». Η κίνηση της αυτή έκανε τους θαυμαστές να ανησυχήσουν για ακόμη μια φορά.

«Παντρεύτηκα τον ευατό μου, δήλωσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ πόζαρε με νυφικό και πέπλο, έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Η 42χρονη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο την Κυριακή στο Instagram που την απεικονίζει με ένα λευκό μεταξωτό νυφικό και ένα ασορτί δαντελένιο πέπλο. Ωστόσο, αντί να παντρευτεί κάποιον άντρα, η ποπ σταρ εξέπληξε τους θαυμαστές της ανακοινώνοντας ότι παντρεύτηκε τον εαυτό της.

«Η μέρα που παντρεύτηκα τον εαυτό μου… Το επαναφέρω γιατί μπορεί να φανεί ντροπιαστικό ή χαζό, αλλά νομίζω ότι είναι το πιο λαμπρό πράγμα που έχω κάνει ποτέ!!!» έγραψε στη λεζάντα.

Στο βίντεο βλέπει κανείς την Μπρίτνεϊ Σπίαρς με ένα λευκό νυφικό να φτιάχνει το πέπλο της ενώ σε μια άλλη ανάρτηση, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από μια άδεια εκκλησία. Ακολούθησε ένα βίντεο που την δείχνει με ένα κίτρινο μπικίνι δίπλα σε μια πισίνα.

Ένα ακόμη κλιπ την δείχνει να φορά ένα λευκό slip dress και μαύρες μπότες ενώ στέκεται στην είσοδο ενός ιδιωτικού τζετ. Η Σπίαρς φάνηκε να πετάει για ένα σόλο ταξίδι του μέλιτος. «Turks and Caicos σας έρχομαι» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

 

 

Υπενθυμίζεται πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι χώρισαν τον περασμένο Αύγουστο, μετά από 14 μόλις μήνες γάμου. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε επίσημα φέτος τον Μάιο, όταν το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμβιβασμό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!