Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το “καρφί” Μικρούτσικου για Καινούργιου: “Δεν θέλει να με δει”

“Δεν θέλει να με δει”, είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου. Με αφορμή τη συνέντευξη του Διαμαντή Καραναστάση στην εκπομπή «Buongiorno», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει το σχόλιό του.

“Δεν θέλει να με δει”

Αρχικά, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει την αντίθετη άποψή του σχετικά με όσα είπε ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξή του και τόνισε ότι πρέπει να συνηθίσουμε τις διαφορετικές κριτικές. 

«Ας συνηθίσουμε αντιφατικές κριτικές και να μην τις βλέπουμε με ένα μάτι. Λέω μια κουβέντα για κάποια και αυτή η κάποια δεν θέλει να με δει. Κακό του κεφαλιού της γιατί αυτό που είπα κάτι σημαίνει. Ας το δει. Δεν ξυπνάω το πρωί και λέω θα πάω στην εκπομπή της Φαίης και θα πάρω κεφάλια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλοντας να απαντήσει έμμεσα στις νέες δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνον.

Επιπλέον, να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια του Alpha,  στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εννοείται πως με έχει στεναχωρήσει, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε. Ο Ανδρέας είναι πολύ ευφυής άνθρωπος και θέλω να πιστεύω – αυτό που είχα νιώσει εγώ – ένας άνθρωπος με όμορφη ψυχή.

Επίσης, δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει τίποτα. Αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα σε εμένα να βγει να τα πει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.».

Η συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου έληξε πέρσι με κάπως επεισοδιακό τρόπο. Ο παρουσιαστής αποχώρησε από την εκπομπή στην μέση της σεζόν. Ενώ η παρουσιάστρια δεν θέλησε τότε να κάνει ένα συγκεκριμένο σχόλιο.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!