Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Νικολόπουλος: Το παρατσούκλι που του έβγαλε η Μαρινέλλα πριν από 60 χρόνια

Η εξομολόγηση του Χρήστου Νικολόπουλου για τη Μαρινέλλα

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Χρήστος Νικολόπουλος μέσα από την εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρινέλλα, ενώ μοιράστηκε και την άποψή του για τον Χρήστο Μάστορα στην ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

«Δεν είχα φανταστεί όταν ξεκινούσα ότι θα έκανα συναυλία στο Ηρώδειο και θα γιόρταζα 60 χρόνια καριέρας. Λόγω της καριέρας, δεν έζησα τα παιδικά μου χρόνια, ούτε χάρηκα το μεγάλωμα των παιδιών μου και το λένε ως παράπονο».

«Η Μαρινέλλα με ονόμασε “Τάτι”»

«Η περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας ήταν εάν τραγικό συμβάν για τον χώρο μας. Την ευγνωμονώ γιατί σε αυτήν έπαιξα τα πρώτα μου τραγούδια επειδή ντρεπόμουν να τα παίξω στον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με πρωτοείδε η Μαρινέλλα με ονόμασε “Τάτι” γιατί η φυσιογνωμία μου έμοιαζε με τον ανιψιό της. Πλέον έχω περάσει τα 70 και με φωνάζουν ακόμα έτσι.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα τα αντιμετώπισα από συναδέλφους του μπουζουκιού γιατί δεν μπόρεσαν να δεχτούν ότι τους ξέφυγα. Στον χορό των διεκδικήσεων των πνευματικών δικαιωμάτων υπάρχουν προβλήματα και από δύο οργανισμούς που υπάρχουν θα πρέπει να γίνει ένας».

«Θεωρώ άδικα όσα λέγονται για τον Χρήστο Μάστορα»

«Τα γυρίσματα της ταινίας ‘Υπάρχω’ ήταν πολύ συγκινητικά και θεωρώ εξαιρετική την επιλογή του Χρήστου Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη. Υπάρχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Πρέπει να μελέτησε πολύ γιατί οι ερμηνείες που άκουσα στα γυρίσματα ήταν εξαιρετικές. Θεωρώ άδικα τα όσα λέγονται για εκείνον, του αξίζει να λέμε θετικά λόγια παρά αρνητικά που λένε κάποιοι», εξομολογήθηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος για τον Χρήστο Μάστορα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!