Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Δούκας – Γεωργία Πολυτάνου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Πλήθος στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Θήβα για τον γάμο του δημάρχου της Αθήνας

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία Πολυτάνου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, Πολιούχου Θηβών, στη Θήβα, από όπου κατάγεται η νύφη. Στο μυστήριο παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Το «παρών» έδωσε και πλήθος κομματικών στελεχών ανάμεσα στους και η η Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του. Οι καλεσμένοι μετά το μυστήριο οδηγήθηκαν στο κτήμα «Casa e Campo» στις Αφίδνες για το γαμήλιο γλέντι. Κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου-Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων.

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το ζευγάρι είχε αναβάλει το γάμο του αρκετές φορές λόγω πολιτικών εξελίξεων. Η πρώτη αναβολή έγινε πέρυσι, όταν ο Χάρης Δούκας αποφάσισε ύστερα από τις σχετικές διαβουλεύσεις με το ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας. Οι γνωστές εξελίξεις, με τον κ. Δούκα να κερδίζει τελικά τις δημοτικές εκλογές, τους ανάγκασαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Ο επόμενος σχεδιασμός για τον Χάρη Δούκα και τη σύντροφό του ήταν για τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο προέκυψαν οι έκτακτες πολιτικές εξελίξεις. Όπου τέθηκε θέμα ηγεσίας και ο Χάρης Δούκας με την προτροπή κομματικών του φίλων αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου. Έτσι, τα σχέδια έπρεπε να αλλάξουν και πάλι, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση να πραγματοποιηθεί ο γάμος μετά τις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Όπερ και εγένετο.

Η 28χρονη σύζυγος του Χάρη Δούκα καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο των δημοτικών εκλογών όσο και των εσωκομματικών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά. Ειδικεύεται σε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!