Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αίας Μανθόπουλος: Διπλό ετήσιο μνημόσυνο!

Ένα στην Αθήνα από τη σύντροφό του και ένα στη Λάρισα από την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, στις 17 Οκτωβρίου 2023, και αυτές τις μέρες τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του ηθοποιού, από τη σύντροφό του, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία των παιδιών αλλά και της πρώην συζύγου του, Στέλλας Τσιάτσου.

Η Στέλλα Τσιάτσου, μητέρα των παιδιών που απέκτησαν με τον ηθοποιό, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως πραγματοποίησε άλλο μνημόσυνο στη Λάρισα, με τα παιδιά τους να δίνουν το «παρών».

«Εμείς κάναμε ένα ξεχωριστό μνημόσυνο στη Λάρισα σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο γιατί αυτή ήταν η επιθυμία των παιδιών. Τα παιδιά μας είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο Αίας. Δεν επικοινώνησε η τελευταία του σύντροφος για το μνημόσυνο, ούτε τα παιδιά. Το έμαθε από τη δική σας εκπομπή. Εμείς κάναμε αυτό που οφείλαμε να κάνουμε. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να σχολιάσω κάτι.

Εμείς σαν οικογένεια κάναμε αυτό που θεωρούσαμε σωστό. Η άποψή μου και η άποψη των παιδιών ήταν ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε πανηγύρι, σήριαλ και να σέρνουμε τη θλίψη μας από κανάλι σε κανάλι. Όσοι το σεβάστηκαν καλώς, όσοι δεν το σεβάστηκαν φέρουν το βάρος της ευθύνης τους. Με τον Αίαντα ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Εγώ ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Αίαντα στην εντατική, είχα πάρει ειδική άδεια από το γιατρό» είπε η Στέλλα Τσιάτσου.

 


Η Στέλλα Τσιάτσιου με τα δυο παιδιά τους στην κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου.

 

Τι δήλωσε η τελευταία σύντροφός του

Ο Αίας Μανθόπουλος τα τελευταία χρόνια ήταν ζευγάρι με την Ελισάβετ Σταμοπούλου, η οποία τοποθετήθηκε σχετικά με το διπλό μνημόσυνο. «Ήταν ένας δύσκολος χρόνος. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι σαν να είναι δίπλα μου. Έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα εδώ, μιλάμε, τον νιώθω. Νιώθω την ενέργειά του, την αγάπη του, την προστασία του. Έτσι ήταν θέλημα Θεού, έτσι έγινε.

Ο Αίας Μανθόπουλος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, σπάνια το βρίσκει κανείς. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω το χέρι του εδώ κοντά μου. Παρ’ όλα αυτά, το νιώθω κι από ‘κει που είναι. Εγώ αναγκάζομαι να συνεχίσω τη ζωή μου. Έχω για στήριγμά μου τα παιδιά μου. Σημασία έχει που είναι εδώ οι άνθρωποι που τον αγαπούσανε. Δεν γνωρίζω εάν έγινε και δεύτερο μνημόσυνο στη Λάρισα» είπε η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!