Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Victoria’s Secret, πίσω από τα φώτα

Στα καυτά παρασκήνια του σόου

Η Μπέλα Χαντίντ δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια της εμφάνισής της στο σόου της Victoria’s Secret. Το 28χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret πίσω από τα φώτα. Μαζί με την αδερφή της Gigi περπάτησαν στην πασαρέλα της γνωστής εταιρείας εσωρούχων και έκαναν θραύση. Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες μέσα από τα καυτά παρασκήνια του σόου.

Υποκρισία

Μετά από τη συγκεκριμένη εμφάνιση, η ίδια ήθελε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους 62 εκατ. followers της. Και το πέτυχε… Ωστόσο, μετά το σόου πολλοί χρήστες κατηγορούν τις αδερφές Χαντίντ για υποκρισία, για το γεγονός ότι πήραν μέρος στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη, καθώς το διάσημο brand εσωρούχων έχει δεσμούς με το Ισραήλ.

 

Victoria's Secret, πίσω από τα φώτα

Αμφότερες οι δύο αδερφές, πολλές φορές έχουν αναφερθεί στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας και έχουν κάνει αναρτήσεις, με τις οποίες μιλούν για «βιαιότητα του Ισραήλ». Πρόσφατα, η Μπέλα Χαντίτ περπάτησε στο σόου του οίκου Saint Laurent, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

Ήταν η πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα από τον Οκτώβριο του 2022. Και περπάτησε για τελευταία φορά για τη Victoria’s Secret το 2018, που ήταν και το τελευταίο σόου της μάρκας.

Η Χαντίντ δήλωσε στο «Allure» στα τέλη Απριλίου: «Μετά από 10 χρόνια στο μόντελινγκ συνειδητοποίησα ότι έβαζα τόση ενέργεια και αγάπη και προσπάθεια σε κάτι που, μακροπρόθεσμα, δεν μου το έδινε απαραίτητα πίσω».

Victoria's Secret, πίσω από τα φώτα

Στη Νέα Υόρκη

Το Victoria’s Secret Fashion Show πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά το 2018. Η ετήσια εκδήλωση διακόπηκε για ένα διάστημα λόγω μιας σειράς αντιπαραθέσεων που κλόνισαν την εικόνα της εταιρείας.

Μετά από χρόνια αντιδράσεων, κατά τα οποία πολλοί κατηγόρησαν την εταιρεία για την προώθηση μη ρεαλιστικών προτύπων ομορφιάς, η Victoria’s Secret ανακοίνωσε τον Μάιο ότι το εμβληματικό της σόου θα επιστρέψει με την υπόσχεση να «αντανακλά το ποιοι είμαστε σήμερα».

Αυτή η δήλωση φαίνεται να αναφέρεται στην προσπάθεια της εταιρείας να αναθεωρήσει την εικόνα της, αγκαλιάζοντας μια πιο συμπεριληπτική προσέγγιση όσον αφορά τους σωματότυπους, τις ταυτότητες φύλου και τις διαφορετικές εκφράσεις ομορφιάς.

Victoria's Secret, πίσω από τα φώτα

Η φετινή εκδήλωση, με παρουσιάστρια την πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret, Τάιρα Μπανκς, η οποία είχε περπατήσει σε εννέα από τα σόου της Victoria’s Secret πριν αποσυρθεί, προκάλεσε και αντιδράσεις στο κοινό.

To πολυαναμενόμενο show είδε την επιστροφή των βετεράνων της Victoria’s Secret Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Κάντις Σουάνπολ και Αντριάνα Λίμα, καθώς και νέες εμβληματικές φιγούρες, όπως η Τέιλορ Μαρί Χιλ και η Μπάρμπαρα Πάλβιν.

Επιπλέον, το βραδινό σόου σηματοδότησε το πρώτο πέρασμα της Βραζιλιάνας Βαλεντίνα Σαμπάιο, του πρώτου τρανς μοντέλου που εκπροσώπησε την εταιρεία το 2019.

Η σταρ των social media, Άλεξ Κονσάνι, που είναι επίσης τρανς γυναίκα και επαγγελματίας μοντέλο, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της Victoria’s Secret με ένα γαλάζιο σύνολο.

Μέσα σε μια χρονιά που η Victoria’s Secret επικρίθηκε για την προώθηση υπερβολικά αδύνατων μοντέλων στο παρελθόν, το φετινό σόου είχε μια σημαντική αλλαγή με τις εμφανίσεις plus-size μοντέλων όπως οι Άσλεϊ Γκράχαμ και Παλόμα Έλσεσερ.

Ωστόσο, η συμπερίληψη δεν ικανοποίησε όλους τους θεατές, καθώς ορισμένοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα social media, υποστηρίζοντας ότι το σόου ήταν «βαρετό» και «χωρίς ψυχή».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!