Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου

«Θέλω να τους ανατινάξω» λέει ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής μιλά στην «OnTime Σαββατοκύριακο» και αφήνει την οργή του να ξεσπάσει. Διαβάστε το άγριο ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου για όσους φέρονται απαίσια στον αδερφό του ο οποίος φωνάζει: «Θέλω να τους ανατινάξω». Ο γνωστός καλλιτέχνης μιλά στην «OnTime Σαββατοκύριακο» για τον αδερφό του που είναι άτομο με ειδικές ικανότητες, περιγράφει τα θαύματα που βίωσε και αποκαλύπτει τα άγρια «παιχνίδια» της νύχτας.

Το ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου, σε μια συνέντευξη-χείμαρρο, μίλησε για την πίστη του στον Θεό και το θαύμα, τον πρόσφατο θρησκευτικό γάμο του και το γιο του και για τον αδελφό του Σωτήρη, που είναι «άτομο με ειδικές ικανότητες», τον οποίο όμως ποτέ δεν ξεχώρισαν στην οικογένειά τους.

Επίσης αναφέρθηκε στις «κλίκες» και τα «παιχνίδια» που παίζονται στη νύχτα, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τα… ζόμπι των social media.

Μάλιστα, ως πρώην παίκτης του «Survivor», έκανε αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξέσπασε για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα «παιδιά με ειδικές ικανότητες» από τον κόσμο και την πολιτεία.

Φέτος θα τραγουδά στο κέντρο «Bellagio». «Είμαι σε ένα πανέμορφο, ολοκαίνουριο μαγαζί στον Πειραιά, το «Bellagio», κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, όπου έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα για να χαρίσουμε στον κόσμο ένα χειμώνα γεμάτο διασκέδαση» είπε ο τραγουδιστής στην «OnTime Σαββατοκύριακο» και πρόσθεσε: «Δισκογραφικά, ετοιμάζω ένα πάρα πολύ ωραίο ζεϊμπέκικο με τίτλο «Το σ’ αγαπώ σου σκέτο» (μουσική Πάνος Καπίρης και στίχοι Παναγιώτα Αθανασούλη), που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα από τη Heaven Music. Είμαι στην καλύτερή μου φάση».

 

Το ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου
Στιγμιότυπα από το γάμο του Σάκη Αρσενίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης Αρσενίου παντρεύτηκε πρόσφατα την αγαπημένη του Λαμπρινή Πλεύρη στη Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του.  Τώρα, ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια εντυπωσιακή τελετή στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης. Ο ίδιος είπε στην «OnTime Σαββατοκύριακο»: «Κάναμε πρώτα πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μας, κι επειδή εγώ πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αφού κάναμε τη βάφτισή του, ήρθε και ο θρησκευτικός μας γάμος για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας». Σε παλαιότερη συνέντευξη, ο Σάκης Αρσενίου είχε δηλώσει για τη σύζυγό του: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου δεν το είχα καν στο μυαλό μου ότι θα ήταν η γυναίκα που θα παντρευτώ, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και το πιο όμορφο. Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!