Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τανιμανίδης – Μπόμπα: Στο νοσοκομείο με την κόρη τους

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η μία από τις δύο κόρες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Στο νοσοκομείο με την κόρη τους βρέθηκαν ο Σάκης  Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.  Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του παρουσιαστή στα social media, η μικρή τους είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τις νέες της αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα η ίδια αποκάλυψε πώς ξεκίνησε τη μέρα της, αφού συνόδευσε τη μία της κόρη στο σχολείο, στη συνέχεια έφυγε για το νοσοκομείο προκειμένου να περάσει χρόνο με την άλλη της κόρη η οποία αναρρώνει. Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θέλησε, ωστόσο, να αποκαλύψει ποια από τις δίδυμες κόρες της είχε το ατύχημα.

Οι δύο δίδυμες κόρες του ζευγαριού γεννήθηκαν τον Ιούνιο του 2021. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης καθημερινά μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από τις οικογενειακές τους στιγμές. Οι δίδυμες κόρες του αγαπημένου ζευγαριού, Αριάνα και Φιλίππα, ήρθαν στον κόσμο πριν από 3 χρόνια, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία, με τον παρουσιαστή και τη σύζυγό του να απολαμβάνουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί τους, κάνοντας σειρά δραστηριοτήτων.

 

Πηγή: https://www.instagram.com/chrismpo/

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!