Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Τσάβαλου και ο εφιάλτης

Η Κατερίνα Τσάβαλου και οι κρίσεις πανικού

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο εφιάλτης. Η ηθοποιός περιγράφει στην «OnTime Σαββατοκύριακο» ότι πριν από 15 χρόνια πάθαινε κρίσεις πανικού. Ο εφιάλτης της Κατερίνας Τσάβαλου ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μίλα στην «OnTime Σαββατοκύριακο» (κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα) για τους ψυχαναγκασμούς της, την σεξουαλική παρενόχληση αλλά και την κακοποίηση στο θέατρο. «Υπήρχε βία και μιλούσαν πολύ άσχημα, το έχω ζήσει αυτό. Θεωρούσαμε ότι, αν οι σκηνοθέτες δεν σ’ το κάνουν αυτό, δεν κάνεις τέχνη» περιγράφει στην «OnTime Σαββατοκύριακο».

 

Η Τσάβαλου και ο εφιάλτης

Η ηθοποιός συμμετέχει στο έργο «Crazyland» του Ιάκωβου Μυλωνά. Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή στο «Secret Room» του «Αλκμήνη» στο Γκάζι.

 

Η Τσάβαλου και ο εφιάλτης
Με την Ζαχαρένια Πίνη και τον Ιάκωβο Μυλωνά στο έργο «Crazyland». Δεξιά στη θεατρική παράσταση «Ολόγυρα, ολότελα, ολόιδιοι» το 2016.

 

Η υπόθεση του έργου

Η Άννα τελειώνει τη βάρδια της στη ψυχιατρική κλινική που δουλεύει ένα βράδυ που έξω γίνεται κατακλυσμός, όταν ξαφνικά εμφανίζονται στο γραφείο της ο έρωτας της ζωής της και η μητέρα της, εκείνη όμως δεν τους αναγνωρίζει. Ένα έργο με απειλητική ατμόσφαιρα και υποχθόνιο χιούμορ που μας ωθεί να κάνουμε απίστευτους συνδυασμούς για να βρούμε τη λύση του μυστηρίου. Θα μπορέσει να ξεφύγει η πρωταγωνίστρια απ’ την πραγματικότητα που άλλοι φτιάξανε γι αυτήν;

 

Η ηθοποιός υποδύεται για πρώτη φορά μια μητέρα. «Όλη αυτή η δουλειά είναι κάτι διαφορετικό. Μια πολύ ωραία παράσταση. Μια παρανοϊκή κωμωδία μυστηρίου, όπως την ονομάζει ο συγγραφέας της, ο σκηνοθέτης μας Ιάκωβος Μυλωνάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο έργο «Crazyland» μαζί με εμένα και τη Ζαχαρένια Πίνη, όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο ή όπως φαίνεται» περιγράφει και προσθέτει: «Το έργο έχει πολλές εκπλήξεις».

«Ένα βράδυ που γίνεται κατακλυσμός, η Άννα, μια νοσηλεύτρια, σχολάει από την ψυχιατρική κλινική όπου δουλεύει κι ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της. Τότε εμφανίζονται στο γραφείο της η μητέρα της Λεό και ο έρωτας της ζωής της, ο Άλεξ. Μόνο που η Άννα… δεν τους αναγνωρίζει! Τι συμβαίνει; Έπειτα από αλλεπάλληλες ανατροπές και αποκαλύψεις, με ένα… υποχθόνιο χιούμορ, έρχεται επί σκηνής η λύση του μυστηρίου».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Τσάβαλου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1998-1999) και στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα (2000). Έχει παρακολουθήσει επίσης διάφορα σεμινάρια. Πραγματοποίησε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1996 μέσα από τη τηλεοπτική σειρά «Λόγω τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Περισσότερα στην “OnTime Σαββατοκύριακο”.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!