Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επικός διάλογος για τα… οπίσθια του Ευαγγελάτου!

Μικρούτσικος σε Μπαλάσκα: Είπες στον Ευαγγελάτο χθες πως έχει ωραία οπίσθια

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Σταύρος Μπαλάσκας είχαν έναν επικό διάλογο στον «αέρα» του «Buongiorno» σχετικά με τα… οπίσθια του Νίκου Ευαγγελάτου.

Συγκεκριμένα, στην σημερινή πρωινή εκπομπή του Mega, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως παρακολουθεί το «Live News» και άκουσε τον Σταύρο Μπαλάσκα να μιλάει εκεί για την υπόθεση του ρασοφόρου που ρίχνει τα χαρτιά.

«Ο αστυνομικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ. είναι φίλος μου έχουμε συνεργαστεί, τον ξέρω και πάντα κάνουμε πλάκα. Εξηγούσε λοιπόν στον Νίκο πως ο συγκεκριμένος (σ.σ. ο ρασοφόρος) δεν είναι παπάς και αυτό που κάνει να φοράει την στολή είναι αντιποίηση αρχής. Και μπήκε στην διαδικασία να εξηγήσει τι είναι η αντιποίηση αρχής. Και λέει… “Εσείς που είστε καλλίπυγος και καλλίγραμμος, θα μπορούσατε να ντυθείτε αστυνομικός διευθυντής, εγώ που έχω μούσια, να κάνω τον παπά”. Αλλά του είπε ότι θα κάνει τον αστυνομικό διευθυντή επειδή είναι καλλίπυγος και καλλίγραμμος.

Ξέρετε τι σημαίνει καλλίπυγος; Καλλίπυγος ήταν η Αφροδίτη, έχει ωραία οπίσθια. Είναι αυτό που λέμε απλά, δεν είναι εκεί το θέμα γιατί το καλλίπυγος είναι ποιητικό, έχει ωραίο κ$#@. Αυτό. Του λέει ο υπεύθυνος αστυνομικός αναλυτής του Ευαγγελάτου, ότι “τι ωραία οπίσθια έχετε κύριε Ευαγγελάτε”. Η ερμηνεία του καλλίπυγος. Ο Ευαγγελάτος κατά Μπαλάσκα είναι καλλίπυγος. Έστειλα στον Ευαγγελάτο ότι τον λέει ο Μπαλάσκας καλλίπυγο και μου απάντησε», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Επικός διάλογος για τα… οπίσθια

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή και είχε έναν επικό διάλογο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος του είπε αρχικά: «Αγόρι μου του την είπες του Ευαγγελάτου».

«Είμαι στο Αρχηγείο ποιος είναι. Ανδρέα μου τι κάνεις; Μου είπατε τηλεφωνικά και μπορούσα να ανταποκριθώ», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είπες τον Ευαγγελάτο καλλίπυγο και η γενική ερμηνεία είναι ότι έχει ωραία οπίσθια», του είπε ο Μικρούτσικος με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ξεσπάει σε γέλια.

«Κοίτα, σε γενική άποψη και ωραία οπίσθια έχει ο Ευαγγελάτος και πλατάρες έχει, είναι ωραίος άντρας. Πάντα ήταν. Γι’ αυτό με πήρατε; Λέω κι εγώ θα θέλουν τίποτα αστυνομικό», απάντησε στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Εσύ το πλάσαρες. Γελούσα χτες. Έστειλα μήνυμα στον Ευαγγελάτο και χαίρομαι που ανταποκρίθηκες», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!