Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Παγωμένη η Βάνα Μπάρμπα – Δείτε πως αντέδρασε στο ότι ο Μάστορας θα υποδυθεί τον Καζαντζίδη

Παγωμένη η Βάνα Μπάρμπα – Δείτε πως αντέδρασε στο ότι ο Μάστορας θα υποδυθεί τον Καζαντζίδη

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στους δημοσιογράφους σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Δείτε πως αντέδρασε στο ότι ο Μάστορας θα υποδυθεί τον Καζαντζίδη

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω».

Ο Μάστορας θα υποδυθεί τον Καζαντζίδη

Ο Χρήστος Μάστορας πώς σας φαίνεται που θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη;

«Τι θα κάνει; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη;»

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν ξέρω τι θα σας πω τώρα… όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε. Είναι ένα γλυκίτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα, ανήκει στη νέα γενιά, εξαιρετικός.

Μπορεί να φέρει εις πέρας τον ρόλο αυτό;

Δεν πιστεύω να το κάνει το παιδί. Μάλλον εσείς το λέτε αυτά. Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο. Δηλαδή… wow δεν μπορώ να το καταλάβω καν. Δεν μπορείς να πιάσεις… δηλαδή δεν πιστεύω η Αντζελίνα Τζολί θα είναι καλή να κάνει τη Μαρία Κάλλας. Δεν γίνεται, κάποια πρότυπα είναι Θεοί, δεν αγγίζονται», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Τι δήλωνε ο Χρήστος Μάστορας;

«Ξαφνιάστηκα όταν μου έγινε η πρόταση, αλλά μετά από πολλή σκέψη είπα ότι αν αρνηθείς, θα έχεις πει όχι σε ένα ιστορικό γεγονός. Νομίζω ότι θα μας δικαιώσει όλους. Προσπάθησα να γίνει μία μίμηση, αλλά να μην είναι καρικατούρα και να έχω κρατήσει λίγο από τον εαυτό μου μέσα, έτσι ώστε να έχει μία αλήθεια. Νομίζω ότι ένας ηθοποιός δεν θα μπορούσε να το κάνει με τον ίδιο τρόπο γιατί θα έπρεπε να τραγουδήσει ένας τραγουδιστής. Θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα από εμένα, αλλά τουλάχιστον στο κομμάτι της φωνής θα ήταν δύσκολο. Ένα χρόνο δούλευα για αυτό το project και τη φωνή και το υποκριτικό κομμάτι» είπε Χρήστος Μάστορας.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!