Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Forbes: Μίδας ο Ρονάλντο

Παίρνει 500 ευρώ το λεπτό!

Forbes: Μίδας ο Ρονάλντο. Ούτε κατά διάνοια πλησιάζει άλλος ποδοσφαιριστής τις απολαβές του Κριστιάνο Ρονάλντο, με βάση το περιοδικό “Forbes”, αφού ο Πορτογάλος θρύλος αμείβεται με 263 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Η διαφορά του Ρονάλντο από όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε απήχηση και οικονομικές απολαβές είναι ξεκάθαρη, ως εκ τούτου το “Forbes” δεν ανακάλυψε την… Αμερική, όταν τον έβαλε στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων στον κόσμο.

Forbes: Μίδας ο Ρονάλντο

Εντυπωσιακή, ωστόσο, είναι η χαώδης διαφορά που έχει από όλους τους υπόλοιπους. Ο Ρονάλντο αμείβεται με 263 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ένα ποσό που δεν βγάζουν μαζί ο δεύτερος και ο τρίτος στη λίστα, δηλαδή ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, αλλά και οι τρεις επόμενοι. Ο Πορτογάλος των συνολικά 906 γκολ παίρνει 500 ευρώ το λεπτό, ενώ βγάζει τα υπερδιπλάσια από τον Μέσι, που προτίμησε τις προοπτικές της Ίντερ Μαϊάμι.

Κύριος λόγος πίσω από αυτή τη μεγάλη διαφορά είναι το συμβόλαιο του 39χρονου με την Αλ Νασρ η οποία τον αμείβει με 203 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, ενώ ο Μέσι πληρώνεται 55 εκατομμύρια ευρώ από την Ίντερ Μαϊάμι. Βέβαια ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα έχει το πάνω χέρι σε ό,τι αφορά τα έσοδα γύρω από χορηγίες και επιχειρηματικές επενδύσεις που του αποφέρουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια, νούμερο αρκετά μεγαλύτερο από τα 60 εκατομμύρια που βγάζει ο Πορτογάλος.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Νεϊμάρ, ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη είναι ο… 5ος Μπαπέ, ο οποίος συνολικά αμείβεται με 83 εκατομμύρια ευρώ. Η περίπτωση του Γάλλου μάλιστα είναι… ακραία και ιδιότυπη, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των εσόδων του προέρχεται από χορηγίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες! Συγκεκριμένα ο 25χρονος αμείβεται με ”μόλις” 18 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τη Ρεάλ, ενώ τα υπόλοιπα 65 εκατομμύρια προέρχονται από κινήσεις εκτός των τεσσάρων γραμμών…

 

Forbes“: Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Κριστιάνο Ρονάλντο (Αλ Νασρ/Σαουδική Αραβία) 263 εκατομμύρια ανά έτος.

Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι/ΗΠΑ) 124 εκατομμύρια ανά έτος.
Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ/Σαουδική Αραβία) 101 εκατομμύρια ανά έτος.
Καρίμ Μπενζεμά (Αλ Ιτιχάντ/Σαουδική Αραβία) 96 εκατομμύρια ανά έτος.

Κιλιάν Εμπαπέ (Ρεάλ Μαδρίτης, Ισπανία) 83 εκατομμύρια ανά έτος.
Ερλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι/Αγγλία) 55 εκατομμύρια ανά έτος.

Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης/Ισπανία) 51 εκατομμύρια ανά έτος.
Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ/Αγγλία) 49 εκατομμύρια ανά έτος.
Σαντιό Μανέ (Αλ Νασρ/Σαουδική Αραβία) 48 εκατομμύρια ανά έτος.
Κέβιν ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι/Αγγλία) 36 εκατομμύρια ανά έτος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!