Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Λίαμ Πέιν και η σκόνη

Σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από τη σουίτα

Βρέθηκε σκόνη στη σουίτα του Λίαμ Πέιν. Σοκαριστικές φωτογραφίες μέσα από το τραγικό δωμάτιο στο ξενοδοχείο του Λίαμ Πέιν δείχνουν λευκή σκόνη και μια σπασμένη οθόνη μετά την πτώση του από το μπαλκόνι.

Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής δημοσίευσαν φωτογραφίες που σοκάρουν οι οποίες δείχνουν λευκή σκόνη στη σουίτα του Λίαμ Πέιν, καμένο αλουμινόχαρτο και μια σπασμένη οθόνη τηλεόρασης.

Ο 31χρονος τραγουδιστής βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για την περιοδεία του πρώην συνεργάτη του του, Νάιλ Χόραν, όταν πέθανε μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στον τρίτο όροφο σήμερα το απόγευμα.

Η αυτοψία του Λίαμ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν υπέστη σοβαρά τραύματα που οδήγησαν σε «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία». Φωτογραφίες από το εσωτερικό της πολυτελούς σουίτας του πρώην τραγουδιστή των One Direction στο πολυτελές «Hotel CasaSur Palermo» σοκάρουν αφού ίσως να έχουν καταγράψει ναρκωτικά.

Διακρίνονται ίχνη λευκής σκόνης και καμένου φύλλου αλουμινίου στο μπάνιο και στο σαλόνι. Ένας πράσινος αναπτήρας και ένα δοχείο με σαπούνι και ένα κερί είναι επίσης τοποθετημένο σε ένα ακατάστατο τραπέζι στο δωμάτιο το οποίο είναι γεμάτο σκουπίδια.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες επιβεβαίωσε ότι το δωμάτιο ήταν σε κατάσταση «ολικής αταξίας». Οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα στη σουίτα ανέφεραν: «Με την είσοδο, παρατηρήθηκε πλήρης αταξία, με διάφορα πράγματα σπασμένα».

Η «Clarin», η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής, δημοσίευσε τις εικόνες γράφοντας: «Ζημιές και ναρκωτικά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε ο Λίαμ Πέιν στο Μπουένος Άιρες».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για τις μάχες του με τον εθισμό στο παρελθόν. Οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τι ουσίες βρέθηκαν στο δωμάτιο. Επίσης στη σουίτα δίπλα σε ένα μισογεμάτο ποτήρι σαμπάνιας διακρίνεται μια σπασμένη τηλεόραση.

Ο Λίαμ Πέιν και η σκόνη
Η σκόνη και τα διάφορα αντικείμενα που βρεθήκαν μέσα στη σουίτα.

Ο Λίαμ Πέιν και η σκόνη

 

Ο Λίαμ Πέιν και η σκόνη
Η σπασμένη τηλεόραση.

 

Ο Λίαμ Πέιν και η σκόνη
Το ξενοδοχείο.

Η τελευταία κλήση  

Να υπογραμμίσουμε ότι προηγήθηκε κλήση από το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου αποκαλύφθηκε ότι χρειάζονταν “επείγουσα βοήθεια” από την αστυνομία για να βοηθήσουν έναν επισκέπτη που “συμπεριφέρεται ακανόνιστα”.

Η αστυνομία της Αργεντινής είπε ότι το προσωπικό ανέφερε έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ». Οι ηχογραφήσεις από τις κλήσεις του 911 που έκανε ο επικεφαλής της ρεσεψιόν τους δείχνουν να αναφέρουν «έναν επισκέπτη που καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του». Σε μια δεύτερη έκκληση για βοήθεια, η ρεσεψιονίστ είπε: «Χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον επειγόντως γιατί δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να βρίσκονται σε ένα δωμάτιο που έχει μπαλκόνι. Ανησυχούμε ότι θα κάνει κάτι, ότι θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.”

Η συνομιλία

Αυτή είναι η συνομιλία του διευθυντή του ξενοδοχείου.

Χειριστής 911: “Τι συμβαίνει κύριε;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Έχουμε έναν επισκέπτη μεθυσμένο από ναρκωτικά και αλκοόλ. Όταν έχει τις αισθήσεις, σπάει τα πάντα στο δωμάτιο.”

Χειριστής 911: “Είπες αλκοόλ και ναρκωτικά…”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Αυτό είναι σωστό.”

Χειριστής 911: “Που βρίσκεσαι;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Costa Rica 6032.”

Χειριστής 911: “Πώς λέγεται το ξενοδοχείο;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “CasaSur Palermo. Πρέπει να στείλουμε κάποιον επειγόντως γιατί δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη βρίσκεται σε κίνδυνο επειδή βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι και φοβόμαστε ότι μπορεί να κάνει κάτι που απειλεί τη ζωή του.”

Χειριστής 911: “Πόσο καιρό είναι εκεί; Είναι ξενοδοχείο μακράς διαμονής;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: Είναι τις τελευταίες τρεις ημέρες.”

Χειριστής 911: “Δεν έχετε άλλες πληροφορίες γιατί δεν μπορείτε να μπείτε. Σωστά;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Όχι.”

Χειριστής 911: “Ειδοποιούμε  την Υπηρεσία Επείγουσας Ιατρικής”.

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Ζητάμε να στείλουμε κάποιον επειγόντως γιατί…”

Χειριστής 911: “Το κάνουμε αυτό. Κάποια άλλα στοιχεία… Ποιος είσαι;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: «Είμαι ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου».

Χειριστής 911: “Πώς σε λένε, κύριε;”

Διευθυντής ξενοδοχείου: “Esteban.”

Χειριστής 911: “Ευχαριστούμε για την κλήση. Να είστε συνδεδεμένοι.”

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!