Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Άγιος Παΐσιος επιστρέφει στο Mega

Πέντε είναι οι ηθοποιοί που έχουν προστεθεί στο καστ

Ο Άγιος Παϊσιος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο MEGA η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η σειρά που μιλά για τον σημαντικό βίο του αγίου έρχεται με ανανεωμένο  καστ.

Πέντε είναι τα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στο καστ. Ένα από αυτά είναι ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός που θα δούμε στο «Maestro» αλλά και στο «Famagusta» πρόκειται να υποδυθεί έναν μητροπολίτη που πηγαίνει κόντρα στον Άγιο Παΐσιο και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον διώξει από την Κόνιτσα. Στο πλευρό του, όμως, θα σταθούν και μοναχοί που θαυμάζουν τη ζωή, το έργο και τη δύναμη της ψυχής του. Ένας από αυτούς θα είναι ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Στο καστ μπαίνει, ωστόσο, και η Μαρίνα Καλογήρου, που θα υποδυθεί την αδελφή του Αγίου. Στο στενό του οικογενειακό κύκλο του Αγίου  θα είναι ακόμα η Μαρία Φιλίππου, η Στέλλα Κωστοπούλου αλλά και η Τζώρτζια Κουβαράκη, που βλέπουμε και στο «Famagusta» στον ρόλο της Χριστίνας Σέκερη.

 

Ο Άγιος Παΐσιος επιστρέφει

Η  θρησκευτικής σειράς του ΜEGA Άγιος Παϊσιος επιστρέφει και θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και θα έχουμε και νέες προσθήκες στη σειρά. Μάλιστα στο τρέιλερ της σειράς, διακρίνουμε την αγαπημένη Μαρία Φιλίππου σε έναν ρόλο καθοριστικό για την εξέλιξη της ιστορίας.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγιος Παϊσιος που επιστρέφει θα δούμε την ζωή του Άγιου Παϊσίου στην Κόνιτσα το 1958, που ξεκίνησε η ανοικοδόμηση της Μονής Στομίου. Στην συνέχεια θα  αποτυπωθεί η μετακόμιση το 1962 στο κελί Αγίων Γαλακτίωνος και Επιστήμης στο Όρος Σινά και μετά η επιστροφή του στο Άγιον Όρος.

Θα ζήσουμε τους ασκητικούς του αγώνες και την απίστευτη αγάπη του για τον κόσμο, τα θαύματα του, αλλά και τον θαυμαστό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον καρκίνο, την νοσηλεία του στην Θεσσαλονίκη, μέχρι την οσιακή κοίμηση και την ταφή του στο ησυχαστήριο της Σουρωτής το 1994.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!