Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλμπέρτο Μποτία: Στο νοσοκομείο ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι ο Αλμπέρτο Μποτία

 

Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες μέρες ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα, Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς και σύντροφος της τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι του, ωστόσο πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση που έγινε στη σελίδα του ΙΑΣΩ στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου. Ο Μποτία παρόλο που βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι, δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο ποδοσφαιριστής πήρε εξιτήριο, χθες Τετάρτη.

 

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

«Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, κ. Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος εμπιστεύτηκε το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική για την πραγματοποίηση μικροεπέμβασης στην άκρα χείρα, πήρε σήμερα εξιτήριο!

Σύμφωνα με τον ιατρό του, κ. Κωνσταντίνο Ιντζόγλου, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Β’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, βασικός στόχος όλων μας, για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή, αποτελεί η επιστροφή του στο προ του τραυματισμού επίπεδο. Του ευχόμαστε γρήγορη & καλή ανάρρωση» αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης του ομίλου ΙΑΣΩ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φωτογραφίζεται στο κρεβάτι περιτριγυρισμένος από το προσωπικό του νοσοκομείου που τον φρόντιζε.

 

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο Μποτία και Φουρέιρα

Το ειδύλλιο της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα και του ποδοσφαιριστή που ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει για τον Ολυμπιακό, Αλμπέρτο Μποτία, ξεκίνησε το 2016 σε μια νυχτερινή έξοδό της παρέας του Ισπανού ποδοσφαιριστή στα μπουζούκια. Η έλξη ανάμεσά τους έγινε αμέσως αισθητή στις παρέες τους και με τα χρόνια οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν τον δεσμό τους «αόρατο».

Ωστόσο ο έρωτας της τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή δεν άργησε να φανερωθεί, αφού η Ελένη Φουρέιρα ενέδωσε στο φλογερό ειδύλλιο, που έμελλε να εξελιχθεί στη δημιουργία μιας οικογένειας, καθώς στις 7 Φεβρουαρίου 2023 η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, στο οποίο έδωσαν το όνομα Ερμής, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!