Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μιμή Ντενίση: «Για 1,5 μήνα έπαιζα με κάταγμα στο οστό»

H Μιμή Ντενίση μίλησε για ένα ατύχημα που είχε πέρυσι το χειμώνα.

Με αφορμή τη σειρά «Madre» (Μάνα), η οποία προορίζεται για το Netflix, η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ένα ατύχημα που είχε πέρυσι το χειμώνα.

«Άγχος δεν έχω, όχι. Εγώ έχω μόνο χαρά και ευγνωμοσύνη. Ο κόσμος βλέπει την αγάπη που του έχω, δεν βάζω ποτέ εξωφρενικά εισιτήρια. Προτιμώ να έχει κόσμο με φθηνότερο εισιτήριο, ανάλογα πάντα με την παραγωγή» είπε η Μιμή Ντενίση.

«Δεν το έχω πει ποτέ. Ήρθε το χειμώνα ένα γκρουπ 40 άτομα κι έπεσαν πάνω μου. Εγώ κάθισα στο σκαλί και –δεν το έχω πει ποτέ– έπαθα κάταγμα στο ιερό οστό. Έπαιζα επί 1,5 μήνα με τρομερούς πόνους. Δεν υπήρχε περίπτωση να ακυρώσω. Είναι θέμα σεβασμού προς τους θεατές και τους συναδέλφους μου» αποκάλυψε η αγαπητή καλλιτέχνιδα.

 

Στιγμιότυπο από το έργο της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

 

Η νέα σειρά της Ντενίση για το Netflix

Θεσσαλονίκη, Βέροια και Δράμα είναι οι πόλεις που «πρωταγωνιστούν» στη νέα τηλεοπτική σειρά της Μιμής Ντενίση που προορίζεται για τη συνδρομητική πλατφόρμα Netflix. Πρόκειται για τη συνέχεια των «Σμύρνη μου αγαπημένη» και «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

«Μετά την τεράστια επιτυχία της “Σμύρνης”, αναρωτιέσαι ποια μπορεί να είναι η συνέχεια. Λες καλύτερα να μην παίξω, καλύτερα να μη γράψω, γιατί ποιο θα είναι το μετά; Το “μετά” το έδωσε ο κόσμος και όχι εγώ» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη η Μιμή Ντενίση και αναφέρθηκε στα επανειλημμένα ερωτήματα θεατών που δέχτηκε σχετικά με το τι απέγιναν οι ήρωες των ιστοριών αυτών. Έτσι, αποφάσισε να τους τοποθετήσει στη Θεσσαλονίκη, που ήταν ανέκαθεν «μάνα» για τους πρόσφυγες -Μικρασιάτες, Πόντιους, Θρακιώτες, Αρμένηδες, αλλά και για τους διωγμένους από την Ισπανία Εβραίους για πέντε αιώνες. Γι’ αυτό και η σειρά έχει αυτόν τον τίτλο, ενώ μία άλλη μάνα, η Φιλιώ, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο, την οποία υποδύεται η ίδια η ηθοποιός.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!