Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμος Βερύκιος: Ποια παρουσιάστρια πήρε 1.000.000 ευρώ

«Βλέπω τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα, στο αμάξι. Της χτύπησα το τζάμι»

Η αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου για την παρουσιάστρια που πήρε 1.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή της στον Alpha άναψε φωτιές. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν και ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι.

«Εγώ ξέρω – δεν θα πω το όνομα, μη γίνουμε πάλι κουλουβάχατα – γυναίκα που πήρε μεταγραφή για να έρθει στο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά ένα εκατομμύριο. Μα πώς φτάσαμε, ρε παιδιά, στην πτώχευση; Υπήρχε μία στρεβλότητα σε όλα τα επίπεδα» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος σε συνέντευξή του στο Astra Tv και στον Κωνσταντίνο Καμέα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έφερε στο πλατό τον συνεργάτη της κι εκείνος δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της παρουσιάστριας, ωστόσο μοιράστηκε μια ιστορία που συνέβη την ημέρα που εκείνη βρέθηκε στο κανάλι.

Δήμος Βερύκιος: Ποια παρουσιάστρια πήρε 1.000.000 ευρώ

Αρκετοί αναρωτήθηκαν αν εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμφανίζεται ότι δεν εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν εννοούσα την Ελένη Μενεγάκη. Η Μενεγάκη είναι φρεγάτα, στο ένα … μύριο θα μείνει; Τότε είχαν πέσει πολλά λεφτά» ανέφερε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος.

«Ήξερα ότι θα έρθει η συγκεκριμένη για το καλωσόρισμα να πάρει το μύριο, το πακέτο. Κατεβαίνω, ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά…

Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε “τι θέλεις;”. Όποιος παίρνει από μεταγραφές λεφτά και τα μετράει, είναι παραδόπιστος. Εμείς που δεν πήραμε ποτέ, δεν έχουμε φράγκο» πρόσθεσε χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει σε ποια αναφερόταν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!