Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι απάντησε ο Βασάλος για την κοινή φωτογραφία με την Βαλαβάνη;

Τι απάντησε ο Βασάλος για την κοινή φωτογραφία με την Βαλαβάνη.Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να έχουν χωρίσει και να έχουν προχωρήσει στις προσωπικές ζωές τους, με την παρουσιάστρια μάλιστα να παντρεύεται στις αρχές της σεζόν, ωστόσο διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση.

Τι απάντησε ο Βασάλος για την κοινή φωτογραφία με την Βαλαβάνη;

Απόδειξη η κοινή δημόσια εμφάνιση που έκαναν πριν λίγες ημέρες, όπου και έβγαλαν μαζί φωτογραφία! Το πρώην ζευγάρι που έχει χωρίσει εδώ και δυο χρόνια, έχει πει πολλές φορές ότι η σχέση ανάμεσά τους παραμένει πολύ καλή. Αυτή ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί μετά τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με τον παρουσιαστή να απαντάει πρώτη φορά για το εν λόγω στιγμιότυπο.

«Γιατί να με ενοχλήσουν τα σχόλια; Δεν υπήρξε αμηχανία με μένα και την Ευρυδίκη, αφού μιλάμε κανονικά. Της ευχήθηκα για τον γάμο της, της τα είπα όλα» αρκέστηκε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!