Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μονολεκτική απάντηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα και απάντησε και για την Έλενα Χριστοπούλου. Η μονολεκτική απάντηση της, δημιουργεί ερωτηματικά. 

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου το μοντέλο παρευρέθη στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας. Έτσί, η παρουσιάστρια του Shopping Star απάντησε για την επιστροφή του GNTM, ενώ οι ρεπόρτερ δεν θα μπορούσαν να μη τη ρωτήσουν για το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η μονολεκτική απάντηση

«Δεν τα ξέρω τα σενάρια για την επιστροφή του GNTM. Αυτή η ερώτηση θα μου γίνεται σε όλη τη ζωή. Γίνει δεν γίνει. Θα μεγαλώσω και θα αναρωτιέμαι, τελικά GNTM θα γίνει; Συζητιούνται πολλά, δεν χρειάζεται να τα συζητάμε και εμείς όλα (για το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου)» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στις τελευταίες δηλώσεις της booker ότι η αγάπη δεν φεύγει όταν τελειώνει μια συνεργασία, η παρουσιάστρια απάντησε «OK!».

Τι είχε δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου

«Οι σχέσεις δεν νομίζω ότι σταματάνε ποτέ, υπάρχουν πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας. Δεν σταματάει τίποτα, ποτέ. Έτσι, αγάπη μένει πάντα στην καρδιά, όπως και η κάθε σκέψη. Και ‘γω θα μείνω εκεί» είχε πει η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!